Super leuke actieve BSO, wordt veel sport en spel aangeboden, lekker voor de kinderen om zich uit te leven!

Linde Linde
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Frisbee, chaosbal en voetgolf bij sportstuif in week 11 -2024

Maandag 11 maart
De eerste dag van de week begon met een studiedag van de Silvester Bernadette. Toen alle kinderen bij sportstuif waren gingen we met de kinderen naar Monkeytown. Daar hebben we lekker tot de lunch gespeeld. Na de middag gingen weer met onze mooie blauwe auto’s op pad om de kinderen van school te halen. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja klaar voor de kinderen. Na het fruit eten stond de activiteit op de planning. Helaas konden we vanwege het weer niet naar buiten maar dat hield ons niet tegen om toch een binnen activiteit te doen. We speelde stoelendans en krantenmeppertje. Bij stoelendans stond er een muziekje aan en moesten de kinderen om een kring met stoelen heen bewegen, zodra de muziek gestopt werd moesten de kinderen zo snel mogelijk op een stoel gaan zitten. Had je geen stoel dan was je helaas af. De kinderen die af waren die mochten nog wel bij een andere kring meedoen die speciaal gemaakt was voor de kinderen die af waren. Bij krantenmeppertje stond er een kindje in het midden met een krant en de andere kinderen zaten in een kring om de persoon in het midden heen. De kinderen die in de kring zaten moesten de naam van een ander kindje zeggen, werd je naam gezegd dan mocht het kindje met de krant proberen je op het been te slaan. Lukte dit voordat het kindje een andere naam gezegd had dan moest het kindje dat geraakt was in het midden gaan staan. Na de activiteit kregen alle kinderen nog een lekker koekje en was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Een top begin van de week!! 

https://monkeytown.eu/nl/mierlo/

          

Dinsdag 12 maart 
We gingen vandaag weer met onze coole blauwe auto’s op pad om de kinderen van school te halen. Toen we bij sportstuif aan waren gekomen gingen alle kinderen lekker fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten was het tijd om lekker naar buiten te gaan voor twee supervette activiteiten. De activiteiten waren vier op en rij estafette en frisbee slagbal. Bij vier op een rij estafette maakte we twee teams en moesten de kinderen om de beurt naar het bord rennen om vier op een rij tegen elkaar te spelen. Welk team had als eerste vier op een rij?? Bij frisbee slagbal maakte we ook twee teams. Een team stond in het veld en het andere team moest de frisbee in het veld gooien. De kinderen moesten proberen de frisbee zo ver mogelijk in het veld te gooien. Het andere team moest de frisbee zo snel mogelijk proberen te vangen en te branden in de korf. Lukte dit dan lag het spel stil en mocht het volgende kindje gooien. Toen alle kinderen gegooid hadden wisselde we van slag- en veldpartij. Welk team had aan het einde de meeste punten verzameld?  Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat een top dag!

          

Woensdag 13 maart
Vandaag mochten de kinderen lekker een halve dag bij Sportstuif spelen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tijdens het vrijspelen werd er gevoetbald, tikkertje gedaan en lekker binnen gespeeld. Na het vrijspelen kregen de kinderen allemaal lekker wat fruit. Na het fruit eten was het alweer tijd voor de activiteit van vandaag. De activiteit was chaosbalWe hadden een aantal verschillende doeltjes op het veld gezet, de kinderen maakte tweetallen en moesten samen met de tweetallen een doeltje verdedigen. Werd er gescoord bij jou team dan moest je wisselen met de kinderen die aan de zijkant stonden te wachten. De kinderen vonden dit superleuk en waren erg fanatiek. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 14 maart
De kinderen van de Montessorischool hadden een studiedag en mochten gezellig de hele dag bij Sportstuif spelen. De kinderen hebben de hele ochtend lekker vrij gespeeld. Om 12:00 gingen we gezamenlijk lunchen en daarna mochten de kinderen nog even vrijspelen. Vervolgens was het alweer tijd om de andere kinderen op te halen van school. Toen dat gedaan was stond er weer een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. We hadden vandaag weer een supervette activiteit namelijk voetgolf. We hadden allemaal verschillende holes gemaakt met korven en de kinderen moesten proberen de bal in zo min mogelijk pogingen in de korf te krijgen. Dit mocht door te schoppen of te gooien. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje, vrijspelen en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

          

Vrijdag 15 maart
De laatste dag van de week was alweer begonnen en het was tijd om de kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten was het tijd om lekker vrij te gaan spelen en nog even de laatste kinderen ophalen. Toen iedereen er was gingen we nog even lekker fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten hebben we nog een verjaardag gevierd. Daarna stond de activiteit op het programma. We gingen lekker een film kijken. Dit omdat het de laatste dag van onze collega was.  Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches