Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een hele hoop verassingen en leuke activiteiten in week 49 - 2023

Maandag 4 december
De dag begon met het ophalen van alle kinderen van school. Toen we terugkwamen van het ophalen van de kinderen, was de vergaderkamer waar de kinderen normaal gesproken mogen spelen gebarricadeerd. We hadden sterk het vermoeden dat er Pieten langs waren geweest. Toen alle kinderen binnen waren, maakten we de deur open; alle tafels en stoelen waren overhoop gehaald door Rommelpiet. Tussen alle rommel lagen gelukkig wel cadeautjes voor de kinderen. We ruimden eerst alle rommel op en daarna was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Na het uitpakken van de cadeautjes gingen we gezamenlijk fruit eten en een lekker bekertje ranja drinken. Toen we hiermee klaar waren, gingen we de activiteit doen, namelijk Rommelpiettikkertje. Er waren drie tikkers die moesten proberen iedereen af te tikken. Werd je getikt, dan moest je blijven staan waar je getikt werd, met je armen gespreid. Je kon vrijkomen als twee kinderen allebei een arm naar beneden deden. De eerste zei 'rommel', en de tweede zei 'piet'. Na de activiteit had elk kind een lekker koekje verdiend en werden alle kinderen om de beurt opgehaald. Een goed begin van de week!

          

Dinsdag 5 december
Deze speciale dag begon met het ophalen van de kinderen op school. Na het ophalen van de kinderen stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Een aantal oplettende kinderen had gezien dat Hoge Hoogte Piet langs was geweest. Er lagen namelijk zes cadeautjes boven de bar. Met hulp van de begeleiders en een aantal grote kinderen konden alle pakjes worden gepakt. Om de beurt werden alle pakjes uitgepakt. De kinderen waren superblij met alle pakjes. Na het uitpakken van de pakjes was het alweer tijd voor de activiteit: Viesland, Lekkerland. Dit ging als volgt: er was een tikker die iets te eten moest noemen. Als de kinderen het lekker vonden, moesten ze proberen zo snel mogelijk naar Lekkerland te rennen zonder getikt te worden. Stond je bij Lekkerland terwijl je het lekker vond, dan mocht je blijven staan. Werd je tijdens het rennen getikt, dan werd je de nieuwe tikker. Na de activiteit kregen de kinderen allemaal een lekker koekje en mochten ze thuis pakjesavond gaan vieren!

          

Woensdag 6 december
Vandaag was een bijzondere dag, omdat het een studiedag was voor leraren. Dat betekende dat de kinderen de hele dag konden genieten van lang spelen bij Sportstuif. Met het nieuwe speelgoed dat ze van Sinterklaas hadden gekregen, was het een feestelijke dag vol plezier en ontdekkingen. Na urenlang spelen was het tijd om te lunchen. De kinderen verzamelden zich voor een smakelijke maaltijd, energie opdoen voor de rest van de dag. In de middag stond er een opwindende activiteit op het programma: laser gamen. De kinderen waren enthousiast om deel te nemen aan dit avontuurlijke spel en lieten hun strategische vaardigheden zien terwijl ze zich door het doolhof bewogen. Na het intensieve laser gamen was het tijd om te ontspannen en lekker fruit te eten. Een gezonde snack om de energie weer aan te vullen na alle inspanningen. Vervolgens was er tijd voor vrij spelen, waarbij de kinderen zelf konden kiezen welke activiteiten ze wilden doen. Het was een moment van creativiteit en samen spelen. Voordat de dag ten einde liep, genoten de kinderen van een smakelijk koekje als beloning voor hun plezierige dag bij Sportstuif. Met volle buiken en tevreden glimlachen werden de kinderen opgehaald om naar huis te gaan, terugkijkend op een dag vol avontuur en gezelligheid.

          

Donderdag 7 december
De dag begon met het ophalen van de kinderen van school, zoals altijd met de prachtige Sportstuif auto's die voor een extra dosis opwinding zorgden. Een kleurrijk begin van een nieuwe dag vol avonturen. Nadat de kinderen waren aangekomen, was het tijd om samen lekker fruit te eten. Een gezonde en verfrissende start van de middagactiviteiten. De pret ging verder, want we hadden nog steeds de laser game pistolen van gisteren. De kinderen genoten van een spannend buitenspel, waarbij ze hun scherpschuttersvaardigheden konden laten zien terwijl ze elkaar probeerden te raken. Na het actieve buitenspel was het moment aangebroken om te ontspannen en gezellig een koekje te eten. Een afsluiting van de dag met een zoete traktatie. Met gevulde buiken en glimlachen op hun gezichten werden de kinderen vervolgens opgehaald om naar huis te gaan. Zo eindigde een dag vol plezier, beweging en leuke activiteiten bij Sportstuif.

          

Vrijdag 8 december
Vandaag was een bijzondere dag, want het was een korte schooldag en dat betekende extra lang spelen bij Sportstuif! De kinderen werden met enthousiasme verwelkomd voor een dag vol plezier en activiteiten. De dag begon met een heerlijke lunch, waarna de kinderen de vrijheid hadden om zelf te kiezen hoe ze hun tijd wilden besteden tijdens het vrij spelen. Een perfecte manier om de dag ontspannen te beginnen. In de middag stonden er twee spannende activiteiten op het programma. Ten eerste, vuistbal, een variatie op trefbal waarbij de kinderen de bal niet gewoon konden vastpakken, maar alles met hun vuisten moesten doen. Daarna volgde vierdoelen voetbal, een levendig spel waarbij de kinderen hun voetbaltalenten konden laten zien. Tussen de activiteiten door was er veel vermaak en plezier, waardoor de tijd voorbij vloog. Na al het bewegen was het tijd om te ontspannen en gezellig een koekje te eten, als afsluiting van de dag. Met voldane glimlachen en herinneringen aan een dag vol activiteiten werden de kinderen opgehaald om van een welverdiend weekend te genieten. Een feestelijke afsluiting van een geweldige week bij Sportstuif!

          

 

 

 

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches