Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De feestweek van Sportstuif Helmond in week 13 -2021

Maandag 29 maart

Deze week is een speciale week bij Sportstuif Helmond. Op donderdag 1 april bestonden we twee jaar, daarom stond er een feestweek op het programma. Pedagogisch medewerker Luc had Sportstuif versierd met slingers en een ballon met een grote twee. De kinderen kwamen binnen gelopen na het ophalen van de kinderen op de scholen. Ze vroegen meteen wie er jarig was. Na de het fruit eten gingen we weer lekker naar buiten. De zon scheen lekker. We speelden met zijn alle Annemarie Koekoek.

 

Dinsdag 30 maart

Wat boffen we met het weer deze week. Het was maar liefst 24 graden vandaag. Vandaag was er een activiteit in thema van Sportstuif. Er was een Sportstuif puzzel van acht stukken, deze werd verstopt voor de kinderen door heel Sportstuif Helmond. Daarna ging de stopwatch aan. De kinderen moesten samen werken om alle puzzelstukken te vinden en in elkaar te zetten. Met zijn alle werd een goede tijd neergezet. Hierna volgde een tweede poging om de eerste tijd te verbeteren, dit was helaas niet gelukt. Na ronde twee speelde we een andere variant in twee teams. Het ene team ging de puzzelstukken verstoppen en het andere teams ging ze zoeken. Daarna werden de rollen natuurlijk omgedraaid. De kinderen kregen na de activiteit een koekje. Niet zomaar een koekje, maar de piratenkoekjes. Dit zijn de favoriete koekjes van alle kinderen!

 

 

Woensdag 31 maart

De kinderen waren vandaag opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. Tijdens het lunchen gingen de kinderen proberen om de activiteit te raden. Omdat het feestweek was wisten ze dat er iets leuks om het programma zou staan. Er werden meerdere dingen geroepen: verstoppertje in het donker, trefbal en lasergamen. Met het laatste zaten ze wel heel goed in de richting. Want we gingen namelijk lasergamen! Veel kinderen vinden dit de leukste activiteit van Sportstuif. In twee teams werd er tegen elkaar gestreden. Via de grote mzuekbox wilde de kinderen spannende muziek horen. Zo kwam er muziek voorbij zoals James Bond en Star Wars. De twee teams speelde fanatiek om zoveel mogelijk rondes te winnen. Met het fantastische weer was het opnieuw een topdag in de feestweek.

 

Donderdag 1 april

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Sportstuif Helmond dan officieel twee jaar. Toevallig was er ook een verjaardag en daarom was het dubbel feest! De kinderen bofte met een zakje chips en er was uiteraard goed gezongen. Na het feest vieren gingen we lekker naar buiten. Vandaag stond er Harry Potter tikkertje op het programma.

 

''Eigenlijk is het bevrijdingstikkertje, maar dan net anders. De kinderen beginnen met hun handen voor de ogen. De docent loopt de rij langs en tikt soms een kind 1 keer en soms een kind 2 keer aan (afhankelijk van aantal deelnemers). De kinderen die niet aangetikt zijn, doen gewoon normaal mee. De kinderen die 1 keer aangetikt zijn, zijn Harry Potter (bevrijder). De kinderen die 2 keer aangetikt zijn, zijn voldemort (tikker).''

  

Vrijdag 2 april 

De laatste dag van deze feestweek bij Sportstuif. Natuurlijk werd de feestweek ook feestelijk afgesloten. Daarom werd er samen met de kinderen een open podium georganiseerd. Er waren veel verschillende acts zoals: jumpen, jongleren, moppentappen, dansen en een voetbalshow. Natuurlijk was er ook een jury die cijfers opschreef en een eind uitslag bekend maakte. De kinderen vonden het super leuk en wat had iedereen goed zijn best gedaan. Een leuke afsluiter van deze feestweek bij Sportstuif Helmond!



Ons team

Desiree Bogers
Desiree Bogers Vestigingsmanager

Stijn Ruijssenaars
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches