Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

CARNAVALVAKANTIE! Lees hier wat we gedaan hebben in deze fantastische week! Week 7 - 2024

Maandag 12 februari
De eerste dag van de carnavalsvakantie brak aan, en bij Sportstuif stond er een dag vol plezier en avontuur op het programma. Met onze kostuums aan en een flinke dosis enthousiasme begroetten we elkaar bij de ingang van de BSO, klaar voor een dag vol verrassingen. Na een hartelijke ontvangst begonnen we de ochtend met een creatieve activiteit: het kleuren van carnavalskleurplaten. De tafels waren bedekt met een regenboog aan kleurpotloden en stiften, en de kinderen gingen helemaal op in het inkleuren van hun favoriete carnavalsfiguren. Het was een feest van kleur en creativiteit!  Na al dat kleuren was het tijd om onze honger te stillen met een welverdiende lunch. Op het menu stonden gezonde opties zoals vers fruit en groenten, waar we dankbaar van genoten na al het plezier en de activiteit van de ochtend. Na deze creatieve start en lekkerer lunch was het tijd om onze energie kwijt te raken in de gymzaal. Daar stonden spannende activiteiten op het programma, zoals touwzwaaien, een intens potje trefbal en zelfs een opwindend spel laser game. De gymzaal weerklonk van gelach en opwinding terwijl de kinderen zich uitleefden en nieuwe vrienden maakten. Na de lunch keerden we terug naar BSO Sportstuif voor een welverdiende pauze. Terwijl we ons tegoed deden aan een lekker koekje, nestelden we ons gezellig op de banken en maakten we ons klaar voor een ontspannende film. Het was het perfecte einde van een actieve dag vol avonturen.Terwijl de dag ten einde liep en de avond langzaam inviel, namen we afscheid van elkaar met een glimlach op onze gezichten. De eerste dag van de carnavalsvakantie bij BSO Sportstuif was er een om nooit te vergeten - vol kleur, plezier en vriendschap. We kijken uit naar de rest van de week, vol nieuwe avonturen en herinneringen die we zullen koesteren. Alaaf!
          

Dinsdag 13 februari 
De tweede dag van de carnavalsvakantie brak aan en bij Sportstuif waren we er helemaal klaar voor. Met onze kostuums aan, gevuld met nieuwe energie en enthousiasme, begroetten we elkaar bij de ingang van de BSO, klaar voor nog een dag vol avontuur en plezier. De ochtend begon met een heerlijke dosis vrij spel. De ruimte was gevuld met gelach en opwinding terwijl de kinderen zich uitleefden in allerlei activiteiten. Van kleuren aan de tafels tot een potje voetbal op het speelveld en een spannend potje tikkertje, er was voor elk wat wils. De creativiteit en energie van de kinderen kenden geen grenzen, en het was prachtig om te zien hoe ze zichzelf konden zijn en plezier konden hebben. Na een ochtend vol spel was het tijd om onze honger te stillen met een heerlijke lunch. Met volle magen waren we klaar voor de volgende ronde van avonturen in de gymzaal. In de gymzaal stonden spannende activiteiten op het programma, waaronder het chaotische doelenspel en het legendarische apenkooien. De gymzaal weerklonk van gelach en opwinding terwijl de kinderen zich door de obstakels baanden en hun behendigheid op de proef stelden. Het was een waar spektakel om te zien hoe ze zichzelf uitdaagden en samenwerkten om de uitdagingen te overwinnen. Na een middag vol sport en spel was het tijd om de dag af te sluiten met wat lekkers. Met een lekker koekje en een snoepje in de hand genoten we nog even van wat vrij spel, voordat het tijd was om afscheid te nemen en naar huis te gaan. Terwijl we terugkeken op de dag, gevuld met plezier en avontuur, konden we niet anders dan glimlachen. De tweede dag van de carnavalsvakantie bij Sportstuif was er een om nooit te vergeten - vol kleur, spel en vriendschap. We kunnen niet wachten om te zien wat de rest van de week ons zal brengen! Alaaf!
          

Woensdag 14 februari 
Op de derde dag van de carnavalsvakantie bij BSO Sportstuif was het tijd voor nog meer avonturen en plezier, ook al waren we dit keer niet meer verkleed. De opwinding was echter niet minder groot, want we wisten dat er een dag vol spannende activiteiten op ons wachtte. De ochtend begon zoals altijd met vrij spel, waarbij de kinderen zich konden uitleven met hun vriendjes en vriendinnetjes. De ruimte was gevuld met gelach en enthousiasme terwijl de kinderen zich bezighielden met allerlei spelletjes en activiteiten. Rond 10 uur was het tijd voor een gezonde pauze en genoten we samen van een lekker stuk fruit. Het was belangrijk om onze energie op peil te houden voor de activiteiten die nog zouden komen. De ochtendactiviteit stond in het teken van een kinderbootcamp, waarbij de kinderen op een speelse manier werden uitgedaagd om hun kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid te testen. Met veel enthousiasme en plezier gingen ze de uitdaging aan en werkten ze samen om alle oefeningen tot een goed einde te brengen. Na zo'n intensieve ochtend was het tijd om bij te tanken met een heerlijke lunch. Met gezonde en voedzame gerechten zorgden we ervoor dat onze energievoorraden weer werden aangevuld voor de middagactiviteiten. In de gymzaal stonden opnieuw het chaosdoelenspel en apenkooi op het programma. De kinderen waren vastbesloten om zichzelf te overtreffen en nog meer plezier te beleven dan de dag ervoor. En dat lukte zeker! Terug bij BSO Sportstuif genoten we nogmaals van een verfrissend stuk fruit om onze dag af te sluiten. En natuurlijk mocht een lekker koekje en een glaasje ranja niet ontbreken als lekkere afsluiting na zo'n actieve dag. Met een voldaan gevoel en een lach op ons gezicht namen we afscheid van elkaar, wetende dat we weer een geweldige dag hadden beleefd bij BSO Sportstuif. Op naar nog meer avonturen en plezier in de rest van de carnavalsvakantie! Alaaf!
          

Donderdag 15 Februari
Op de vierde dag van de carnavalsvakantie kwamen de kinderen langzaam maar zeker binnendruppelen bij Sportstuif, klaar voor weer een dag vol avontuur en plezier. Met een glimlach op hun gezichten begroetten ze elkaar en maakten ze zich klaar voor een dag vol nieuwe ervaringen. De ochtend begon zoals altijd met vrij spel, waarbij de kinderen de kans kregen om zich helemaal uit te leven en te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. De ruimte vulde zich al snel met geluiden van vrolijkheid en enthousiasme terwijl de kinderen zich bezighielden met allerlei leuke activiteiten. Rond de klok van 10 uur was het tijd voor een gezonde pauze en genoten we samen van een heerlijk stuk fruit. Het was belangrijk om onze energie op peil te houden voor de activiteiten die nog zouden komen. Na het fruit was het tijd om naar buiten te gaan voor een leuke ochtendactiviteit: het doelkorfspel. De kinderen werden uitgedaagd om hun precisie en behendigheid te testen terwijl ze probeerden de korf te raken vanaf verschillende afstanden. Bij elke succesvolle worp mochten ze naar de volgende pion gaan, totdat ze alle korven en pionnen hadden gehad. Het was een spannende uitdaging die de kinderen met veel enthousiasme aangingen. Na zo'n actieve ochtend was het tijd om bij te tanken met een smakelijke lunch. Met gezonde en voedzame gerechten zorgden we ervoor dat onze energievoorraden weer werden aangevuld voor de middagactiviteiten. In de gymzaal stonden opnieuw het chaosdoelenspel en het klassieke spel "10 tellen in de rimboe" op het programma. De kinderen genoten met volle teugen van het rennen, verstoppen en elkaar proberen te tikken, terwijl ze hun behendigheid en snelheid op de proef stelden. Terug bij Sportstuif sloten we de dag af met een lekker koekje als traktatie voordat het tijd was om naar huis te gaan. Met een voldaan gevoel en een schat aan nieuwe herinneringen namen de kinderen afscheid, wetende dat ze weer een geweldige dag hadden beleefd bij BSO Sportstuif. Op naar nog meer avonturen en plezier in de rest van de carnavalsvakantie! Alaaf!
          

Vrijdag 16 februari 
De laatste dag van de carnavalsvakantie brak aan en bij Sportstuif was de sfeer één van opwinding en vreugde. Een voor een kwamen de kinderen binnen bij Sportstuif, klaar om de vakantie op een hoogtepunt af te sluiten.De  ochtend begon met een heerlijke dosis vrij spel, waarbij de kinderen zich konden uitleven in allerlei activiteiten. Van kleuren en bouwen met K'nex tot een potje voetbal op het speelveld, er was voor ieder wat wils. De ruimte was gevuld met gelach en vrolijkheid terwijl de kinderen genoten van hun laatste momenten samen tijdens deze speciale vakantie. Na het vrije spel was het tijd voor een ochtendactiviteit die de energie van de kinderen naar een hoger niveau bracht: Just Dance! De ruimte werd gevuld met opzwepende muziek en enthousiaste dansbewegingen terwijl de kinderen helemaal losgingen op de dansvloer. Het was een feestelijke manier om de ochtend door te brengen en de vakantie in stijl af te sluiten. Na al dat dansen was het tijd om onze honger te stillen met een smakelijke lunch. Met gezonde en voedzame gerechten zorgden we ervoor dat de kinderen genoeg energie hadden voor de middagactiviteiten. En wat voor activiteit stond er op het programma voor de middag? De ruimte werd omgetoverd tot een heuse laser game hall! Met laserpistolen in de handen stortten de kinderen zich in een spannend avontuur vol actie en plezier. Ze renden en doken achter obstakels terwijl ze hun tegenstanders probeerden te raken. Het was een onvergetelijke ervaring die de vakantie op een hoogtepunt bracht. Terug bij Sportstuif sloten we de dag af met een ontspannen momentje, waarbij we samen een film keken met schattige hondjes in de hoofdrol. En als verrassing kregen de kinderen nog een lekker snoepje en koekje als afsluiter van een geweldige vakantie. Met een gevoel van voldoening en dankbaarheid namen de kinderen afscheid van elkaar, wetende dat ze een fantastische tijd hadden gehad bij Sportstuif. De carnavalsvakantie mocht dan voorbij zijn, maar de herinneringen die we hebben gemaakt zullen altijd blijven bestaan. Tot de volgende vakantie, Sportstuif! Alaaf!
          

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches