Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Helmond is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Helmond

Met Sportstuif Buitenschoolse Sportieve Opvang hebben een geweldige vakantieweek achter de rug. 

Deze begon op maandag waarbij we samen met Sportstuif Asten en Deurne gingen bowlen bij Flechter Hotels Helmond. Een uur lang hebben de kinderen fanatiek kunnen bowlen. Een kan met ranja kon tussen het gooien door natuurlijk niet ontbreken. Terug op de BSO hebben we binnen ook nog 10 tellen in de Rimboe gespeeld! 

Dinsdag zijn we met de kinderen bij Sportstuif Deurne op bezoek gegaan. Op deze dag bij de kinderopvang konden kinderen hutten bouwen in de gymzaal, maar dat niet alleen. Er is tikverstoppertje gespeeld door heel de school, dit zorgde natuurlijk voor veel verstopplekken. Erg leuk voor de kinderen. 

Op de woensdag zijn we samen met Sportstuif Asten en Deurne naar Ames Jump geweest. Een uur lang lekker springen, klauteren en samen spelen met andere kinderen. 

Donderdag zijn we samen met Sportstuif Deurne naar 't Zandbos geweest. Gelukkig was het in de ochtend mooi weer en konden we toch met onze BSO naar het bos. Hier hebben de kinderen lekker vrij kunnen spelen. Er was een grote plas met een boomstam waar kinderen erg graag speelde, maar ook de kabelbaan was favoriet. Eenmaal terug bij Sportstuif kregen de kinderen een broodje knak of een gebakken eitje. Ook dat moet soms eens kunnen met al dat bewegen in de vakantie. 

De vrijdag hebben we goed afgesloten. Onze BSO en Sportstuif Asten gingen naar de locatie in Deurne toe. Hier begonnen we met een ronde Lasergamen in een donkere gymzaal. Verder stond er veel materiaal weer kinderen zich konden verstoppen. Later op de dag kregen de kinderen de mogelijkheid vrij te spelen in de gymzaal. In de middag konden we nog een ronde Lasergamen, dit keer niet in de gymzaal maar door de gehele school. Wat was het weer gezellig met Sportstuif Asten en Deurne. 

Kortom een super sportieve en gezellige vakantie bij Sportstuif! 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches