Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuifbaan, tik-tak-waterbom en Speeltuin Helmond-West in week 36 - 2023

Maandag 4 september
Nadat we alle kinderen hadden opgehaald en bij de BSO waren aangekomen, genoten we gezamenlijk van een fruitmoment en dronken we ranja. Nadat we hiermee klaar waren, namen we alle kinderen mee naar buiten voor de activiteiten. Met de jongere kinderen deden we hoepeldans en met de oudere kinderen speelden we een trefbalspel genaamd 'superbal'. Ondanks het warme weer deden alle kinderen geweldig mee, en het waren twee superleuke activiteiten.

      


Dinsdag 5 september

De dag begon met het ophalen van de kinderen. Zodra alle kinderen bij Sportstuif waren, stond er al bordjes met fruit en bekers ranja klaar. We genoten van ons hapje en drankje voordat we aan een spannende activiteit begonnen: een waterpistolengevecht. Gezien het hete weer leek dit een perfect idee om verkoeling te zoeken. De kinderen deden hier vol enthousiasme aan mee, en zelfs het personeel ontkwam niet aan een flinke dosis waterpret - niemand werd gespaard.

      


Woensdag 6 september

De dag begon zoals gebruikelijk met het ophalen van alle kinderen van school. Nadat iedereen was opgehaald, was het tijd voor een gezamenlijk lunch met allemaal lekkere boterhammen. Vervolgens konden de kinderen vrij spelen. Vanwege het warme weer zorgden we ervoor dat de kinderen verkoeling konden vinden met twee kleine zwembadjes en een super coole buikschuifbaan. Tussendoor stond er weer fruit en ranja klaar voor de kinderen. De dag vloog voorbij, en voordat de kinderen het wisten, werden de kinderen alweer opgehaald door hun ouders, opa’s en oma’s.

      


Donderdag 7 september

Opnieuw begon de dag met het ophalen van alle kinderen van school. Nadat dat was gebeurd, stond er weer een lekker bordje fruit en een beker ranja klaar voor de kinderen, wat zeer welkom was gezien het warme weer. Na het fruitmoment gingen we samen naar buiten voor de twee geplande activiteiten. Voor de oudere kinderen stond het spel 'Tik-Tak-Waterbom' op het programma. Hierbij moesten de kinderen vragen beantwoorden en als ze het juiste antwoord gaven, mochten ze de met water gevulde spons doorgeven aan hun buurman of buurvrouw. Als de tijd op was, moesten ze de spons boven hun hoofd uitknijpen. De jongere kinderen speelden "Schipper mag ik overvaren" met een sproeier in het midden. Na afloop van de activiteit werden de eerste kinderen alweer opgehaald, en zo eindigde opnieuw een geweldige dag.

      


Vrijdag 8 september

Ook op de laatste dag van de week begonnen we met het ophalen van de kinderen van school. Eenmaal bij Sportstuif aangekomen, genoten we samen met alle kinderen en begeleiders van de lunch. Daarna stond er een verrassing op het programma: een bezoek aan speeltuin Helmond-West. Hier konden de kinderen de hele middag lekker spelen. Tijdens het spelen was er ook nog tijd voor een lekker bekertje ranja en wat fruit. Na afloop van het speelplezier keerden we om 16:30 terug naar Sportstuif. Bij aankomst stonden de eerste ouders al bij de poort om hun kinderen op te halen, en zo kwam er weer een einde aan een fantastische week.

      



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches