Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuif baan, sponzengevecht en waterpistolen gevecht in week 23 - 2023

Maandag 5 juni

Na een prachtig weekend met heerlijk weer, Is het weer tijd voor de normale gang van zaken. Dat betekent na school weer lekker spelen bij de Sportstuif!! Yes! En ook vandaag was het weer heerlijk weer. Dus nadat we de kinderen heel goed ingesmeerd hadden zijn we lekker met zen alle naar buiten gegaan. De medewerkers hadden verschillende emmers met watergevuld en een vak uitgezet. In dit vak lagen ook de...  jawel, WATERPISTOLEN! We hebben een waterpistolen gevecht gedaan bij Sportstuif de Braak vandaag. Alle kinderen vonden dit fantastisch om lekker in het zonnetje te mogen spelen. Iedereen was heel enthousiast en ze hebben allemaal heel leuk mee gespeeld. 

               

Dinsdag 6 juni 

Wederom was het vandaag weer heerlijk weer. De zon scheen prachtig en als eerste hebben we dus gezorgd dat alle kinderen die uit school kwamen goed ingesmeerd waren. Na eerst even lekker vrij gespeeld te hebben zijn we lekker fruit gaan eten. Na het fruit eten hebben we weer lekker met water gespeeld in de zon. De kinderen konden kiezen. Of meedoen met het waterpistool gevecht of helpen met het wassen van de auto. De kinderen die dus geen zin hadden om heel erg nat te worden hebben geholpen met het wassen van de auto en rest heeft elkaar lekker nat kunnen spuiten met de waterpistool van de Sportstuif. Ook de medewerkers vinden het heel leuk om mee te doen met de waterspelletjes. Ook hadden we vandaag visite van de kinderen van Sportstuif Brandevoort. Die hoorden van onze waterpistool en wilde daarom wel naar De Braak komen om iedereen nat te spuiten. Het was weer een zeer geslaagde dag vandaag. 

                

Woensdag 7 juni 

Het is weer woensdag! De week is weer doormidden en dat betekent weer een lange middag bij de Sportstuif. Vandaag stonden er eigenlijk waterspelletjes op de planning maar de zon had zich de hele middag verstopt achter de wolken. Dat is ook helemaal niet erg want het was nog steeds lekker warm en droog dus konden we wel lekker buiten spelen. Eerst lekker lunchen, dan vrijspelen, dan lekker fruit eten en daarna de activiteit. Doordat we geen waterspelletjes zijn gaan doen omdat zon zich maar bleef verstoppen hebben we lekker levend stratego gedaan. De hele groep hebben we in twee teams verdeeld en ieder team mocht zijn vlag verstoppen. Doordat we duidelijke kaartjes gebruiken kunnen alle leeftijden begrijpen we ze kunnen verslaan en kunnen dus alle leeftijden altijd meespelen. De oudere kinderen nemen de leiding in het bedenken van de verstop plek voor de van en de tactiek voor het zoeken naar de vlag van de tegenstander. Iedereen heeft heel goed mee gedaan.  

Donderdag 8 mei

Het is weer donderdag, vandaag is het wederom weer heel warm en daarom stond er voor vandaag ook weer een leuk waterspel op het programma. Vandaag stond er sponstikkertje als activiteit gepland. De bedoeling was dat er 2 tikkers waren en dat we dan een soort trefbal zouden doen maar dan met sponsen. Dit is echter uitgelopen tot een groot sponsgevecht! Iedereen vond het heerlijk om elkaar te mogen bekogelen en nat te maken. Dit zorgde voor een lekkere verkoeling en veel plezier.

Vrijdag 9 mei

Het is bijna weekend! Bij de Sportstuif hebben we dit gevierd doormiddel van het neerzetten van de buikschuifbaan! Met zo’n mooi weer is dit natuurlijk een heerlijke activiteit om te doen. Zowel de kinderen als de medewerkers hebben heel veel plezier gemaakt op de buikschuifbaan. Tussendoor hebben we nog lekker even een ijsje gegeten en daarna zijn we lekker verder gaan spelen op de buikschuifbaan.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches