Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowlen, nerf en just dance in week 43 - 2023

Maandag 23 oktober 
De dag begon om half acht in de morgen omdat de vuurvogel een studiedag had. Toen alle kinderen gebracht waren stond er een lekker bekertje ranja en een bordje fruit klaar. Toen dit op was gingen we lekker met de kinderen naar monkeytown. Om kwart over twee moesten we alweer terug naar de BSO om de andere kinderen op te gaan halen.  Nadat we alle kinderen opgehaald hadden en aankwamen bij de BSO gingen we gezamenlijk fruit eten en lekker ranja drinken. Toen we hier mee klaar waren gingen we lekker met alle kinderen naar buiten voor de activiteit. De activiteiten waren dit keer choasbal en jatbal. Bij choasbal moesten de kinderen een jogabal over de lijn bij de tegenstander over de lijn proberen te krijgen doormiddel van andere ballen er tegenaan te gooien of schieten. Het team dat dit als eerste was gelukt kreeg een punt. Bij jatbal moesten de kinderen elkaar proberen af te gooien met een zachte bal. Als er drie kinderen bij de tegenstander waren afgegooid mochten de kinderen naar het andere veld rennen om daar een pion te jatten, lukte dit zonder getikt of afgegooid te worden dan had je team gewonnen en begon het spel opnieuw. Na de activiteiten hadden alle kinderen een lekker koekje verdient en werden alle kinderen om de beurt opgehaald. Een goed begin van de week!

          


Dinsdag 24 oktober
De dag begon met kinderen ophalen. Toen alle kinderen eenmaal bij sportstuif waren hadden wij al lekker een bordje fruit en een beker ranja klaarstaan. We hadden lekker wat gegeten en gedronken om vervolgens twee hele leuke activiteit te gaan doen. De eerste activiteit was bowlen. Er werden twee groepjes gemaakt op twee verschillende niveaus. De kleinere kinderen op korte afstand en de grotere kinderen voor meer uitdaging op een langere afstand. Iedereen moest proberen om in twee keer gooien alle tien de flessen om te gooien. Alle kinderen moesten voor zichzelf punten bijhouden en aan het einde was er bij elk groepje een winnaar. De andere activiteit was zombietikkertje. Bij zombietikkertje was er een tikker die de zombie was. Als de tikker iemand getikt had werd die ook een tikker. Diegene die als laatste overbleef was de winnaar en mocht de ronde daarna beginnen als zombie. Na de activiteit kregen de kinderen allemaal een lekker koekje en was de dag alweer voorbij!

          


Woensdag 25 oktober
De dag begon zoals altijd met alle kinderen van school halen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tussendoor stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja op de kinderen te wachten. Daarna stond de woensdagmiddagactiviteit die voor iedereen toegankelijk is op de planning. Helaas konden we door het weer niet naar buiten maar dat hield ons niet tegen om er toch wat leuks van te maken. We hadden namelijk nerfpistolen van het kantoor gehaald. Vervolgens hadden we binnen een aantal flessen neergezet. Dit waren targets waar de kinderen op moesten schieten. Iedereen kreeg drie pijltjes om mee te schieten. Als iedereen de drie pijltjes geschoten had dan gingen we gezamenlijk alle pijltjes halen zodat iedereen nog een keer kon schieten. We hadden ook nog een andere activiteit op het programma staan namelijk fopbal. De kinderen moesten een cirkel maken met een iemand in het midden met de bal, de rest stond er omheen met de handen op de rug. De persoon die in het midden stond moest proberen de kinderen om hem heen te foppen door net te doen alsof hij of zij de bal gooide, deed iemand buiten de kring de handen van de rug dan was diegene af. Diegene die als laatste overbleef had gewonnen.  Er Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          


Donderdag 26 oktober
De dag begon wederom met gezellig alle kinderen van school halen. Toen dat gedaan was stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Nadat alle kinderen lekker wat fruit en een bekertje ranja op hadden gingen we lekker met alle kinderen naar buiten voor de activiteit. Vandaag hadden we een activiteit. Dit was voetgolf. Er waren dertien verschillende holes. Waar bij de kinderen in tweetallen allebei de hole moesten volbrengen. De bedoeling was natuurlijk dat de kinderen dit in zo min mogelijk pogingen te halen. Bij elke hole werd de afstand iets groter waardoor het voor de kinderen lekker uitdagend bleef. Iedereen moest alle holes twee keer lopen zodat ze zichzelf konden verbeteren. Toen we klaar waren met de activiteiten was het tijd voor een koekje werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was de dag alweer voorbij. 

          


Vrijdag 27 oktober
Ook bij de laatste dag van de week begonnen. Als allereerst was het tijd om de kinderen van school te halen en lekker te lunchen. Helaas zat het weer niet mee dus gingen we na de lunch lekker vrij binnenspelen. Nog even de laatste kinderen ophalen en weer een bordje fruit en bekertje ranja. Na het fruit eten was het tijd voor de laatste activiteit van de week. De activiteit was helaas binnen maar we hebben het beste ervan gemaakt. De activiteit was just dance. Alle kinderen mochten om de beurt een liedje kiezen waarop ze gingen dansen. Na de activiteit was het nog tijd voor een lekker koekje en mochten de kinderen nog even vrijspelen. Daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was de dag alweer voorbij. Een mooie afsluiting van een topweek! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches