Echt een aanrader Sportstuif in Helmond! De perfecte combinatie tussen naschoolse opvang en sport/beweging. Leuk voor actieve, maar juist ook voor minder actieve kinderen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bokstraining, allesbal en buskruit in week 50 - 2023

Maandag 11 december
Op maandag 11 december begon de week met het ophalen van de kinderen voor school, waarbij we bij de sportstuif aankwamen en een bordje fruit en een heerlijke beker ranja voor ze klaar hadden staan; nadat al het fruit en drinken op was, startten we met twee activiteiten - een leuk tikspel voor de kleinere kinderen en een allesbalspel voor de grotere kinderen, waarbij twee teams werden gevormd en verschillende ballen werden gebruikt om punten te scoren; na de activiteit werden de kinderen beloond met een welverdiend koekje.

         


Dinsdag 12 december
Op dinsdag 12 december na het gebruikelijke ophalen van de kinderen, serveerden we fruit en drank en lieten we de kinderen kiezen tussen levend stratego met dieren of superhelden, waarbij kaartjes werden gebruikt om te bepalen wie elkaar kon verslaan; na twee rondes werden de kaartjes geteld en won het team met de meeste kaartjes, gevolgd door vrije speeltijd en een koekje.

      

 

Woensdag 13 december
De dag begon rond 12 uur met het ophalen van alle kinderen, gevolgd door een lunch en vrij spelen; om drie uur werd fruit en ranja klaargemaakt voor de boksactiviteit, waarbij kinderen op een leuke en speelse manier kennismaakten met boksen door rondjes te rennen en combinaties te oefenen met bokshandschoenen op kussens; na de activiteit kregen de kinderen een koekje en hadden ze nog tijd om vrij te spelen voordat de dag ten einde liep.

          

 

Donderdag 14 december
Op donderdag 14 december begon de dag met het ophalen van de kinderen op school, gevolgd door fruit eten en drinken; na het vieren van een verjaardag begonnen we met activiteiten, zoals een overgooispel en trefbal, waarbij teams werden gevormd en punten werden gescoord; na de activiteit genoten de kinderen van de traktatie voordat ze werden opgehaald door hun ouders.

          

 

Vrijdag 15 december
Vrijdag 15 december startte met het ophalen van kinderen, gezamenlijk lunchen en vrij spelen; in de middag werden oudere kinderen opgehaald voor een langere schooldag, gevolgd door fruit eten en het spelen van buskruit, een verstoppertjespel met een bal waarbij de zoeker moest proberen iedereen te vinden en af te buten; na de activiteit kregen de kinderen een koekje en hadden ze nog wat tijd om vrij te spelen voordat de week ten einde kwam.

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches