Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaas bij Sportstuif Helmond

Wat hebben de kinderen een leuke Sinterklaas periode gehad bij Sportstuif Helmond. Het begon met het maken van een papierenschoen, deze konden ze inkleuren en versieren. Natuurlijk mochten de kinderen deze schoen zetten en werden ze gevuld door de Sint en zijn Pieten met pepernoten met daarbij een mandarijn. Via de deze link is het eindresultaat te zien van het zetten van de knutselschoenen bij onze kinderopvang. De kindjes waren verrast en hebben heerlijk gesnoept van de lekkernijen.

Vervolgens was er op vrijdag 29 november 2019 pietenpret (pietengym) met alle kinderen van onze BSO. De hele gymzaal was gevuld met verschillende onderdelen van klimmen over daken tot slingeren in het touw. Hier kregen de kinderen voor het harde werken een handje pepernoten en ranja. De aftermovie van pietenpret bij Sportstuif Helmond is te zien via deze link.

Als laatste de pakjes, deze kunnen niet ontbreken bij het Sinterklaasfeest. In de laatste Sinterklaasweek mochten de kinderen iedere dag samen twee cadeautjes uitpakken. Dit waren cadeautjes die te gebruiken zijn bij onze sportieve buitenschoolse opvang namelijk: loopklossen, loloballen en blikgooien. Cadeautjes zoals een gezelschapsspel en wat knutselspullen konden ook niet ontbreken. De kinderen waren super enthousiast en wat worden de spullen goed gebruikt. Kortom een super leuke en gezellige Sinterklaas!   

 

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches