Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pepernotenfabriek week 48 - 2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48.

Maandag 

Wat was het mooi weer deze dag. Als eerste zijn we met zijn alle pepernoten gaan bakken. Super gezellig! Terwijl dat de pepernoten de oven in moesten, waren de kinderen buiten te vinden voor de sportactiviteit. Daarna hebben we buiten fopbal gespeeld. Een reactiespelletje waarbij je de bal moet vangen wanneer deze naar je gegooid word. Laat je de handen zien terwijl die niet gegooid word, dan ben je af. De kinderen hadden grote lol. Ze hadden niet in de gaten dat de pepernoten al klaar waren. Na de activiteit hebben ze lekker van de pepernoten genoten en vrij kunnen spelen. 

Dinsdag  

Nadat alle kinderen bij de BSO waren vanuit school gingen we lekker fruit eten. Daarna hadden ze een kwartier vrij tijd voordat we gingen beginnen met de sportacitiviteit. Vandaag was dit drie is teveel tikkertje. De kinderen waren super fantiek en speelden leuk mee. Daarna mochten de kinderen zelf nog een tikspel kiezen. Dit werd knakworst tikkertje. Ook de begeleiding van Sportstuif deedt mee. Dolle pret! 

Woensdag 

Een nieuwe dag bij Sportstuif. Vandaag konden de kinderen een papierenschoen maken voor de Sint. Vooral de creatieve kinderen vonden dit erg leuk!  Natuurlijk stond er ook weer een sportactiviteit op het programma. Vandaag was dit hesjes trefbal. De kinderen hebben lekker lang en fanatiek gespeeld. Lekker bewogen met zijn alle. Daarna was er nog lekker veel tijd om vrij te spelen. 

Donderdag

Vandaag stond een super toffe spelacitviteit op het programma. Namelijk: Levend Stratego! In twee teams is er tegen elkaar gestreden voor het vinden van de vlag. Iedereen van jong tot oud deed mee. De verstop plekken voor de vlaggen werden steeds beter. Super gezellig met zijn alle. 

Vrijdag 

Ook vandaag was het een pepernotenfabriek bij Sportstuif. De kinderen van de vrijdaggroep hebben ook pepernoten mogen bakken. Wat een feest! Na allemaal super mooie pepernoten te hebben gekneed gingen de kinderen lekker naar buiten. Hier hebben we met zijn alle buskruit gespeeld. Een spel waarbij de bal de buut is. Wanneer je bent gevonden moet je wachten tot dat iemand anders de bal weer wegschiet, dan mag je weer gaan verstoppen. Zo speel je door tot dat de zoeker iedereen gevonden heeft. 



Ons team

Desiree Bogers
Desiree Bogers Vestigingsmanager

Stijn Ruijssenaars
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches