Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Noodopvang bij Sportstuif week 51 -2020

Maandag
Een nieuwe week bij Sportstuif. Vandaag stond er een estafette op het programma. Niet zomaar een estafette, een Sportstuif estafette. Twee teams speelde tegen elkaar voor de winst. Wat werd er goed samengewerkt met elkaar. Het ging zo gelijk op dat het eindigde in een gelijk spel. Beide teams hadden alle kaartjes op hetzelfde moment terug bij het beginpunt.

Dinsdag

Wat een rare dag. Het was de laatste reguliere dag van de BSO, totdat de scholen weer gaan sluiten. Daarom mochten de kinderen vandaag de activiteit kiezen. Dit werd verstoppertje in het donker. Iedereen was fanatiek om zijn eigen verstopplek te zoeken.

Woensdag

De eerste dag van de noodopvang. Sportstuif biedt ook opvang aan kinderen die geen contract hebben bij Sportstuif. Dit doet Sportstuif om in deze vervelende tijd een hard onder de riem te steken. Vandaag mochten de kinderen vrij spelen bij Sportstuif. Dit vonden de kinderen ook een keer fijn.

Donderdag

Het was erg rustig vandaag bij Sportstuif. Na het fruit eten zijn we buiten gaan skateboarden. Hiervoor hebben we longboards bij Sportstuif kinderopvang. De kinderen begonnen één knie op het skateboard. Met hulp van de begeleiding konden de kinderen zelfs staand skateboarden.

Vrijdag

Vandaag was het een spelletjes dag bij Sportstuif. Veel spelletjes uit de kast zijn gespeeld. Van memorie, tot Super Mario doolhof, kwartet en het wolvenspel. Daarna zijn we nog lekker naar buiten gegaan. Hier was het Luc tegen het kindje van Sportstuif. Dit was dolle pret.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches