Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Diversiteit bij Sportstuif week 50 - 2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 50. 

Maandag 

Vandaag stond spike bal op het programma. Een spel dat je met tweetallen tegen elkaar speelt. Je moet de bal stuiteren in een hoepel. De tegenstander moet de bal proberen te vangen. Lukt dit de tegenstander niet, dan heb je een punt. De kinderen vonden het een super leuke activiteit. We hebben weer lekker bewogen met zijn alle. 

Dinsdag 

Vandaag hebben we levend mens erger je niet gespeeld. Een spel waarbij je in twee teams tegen elkaar speelt. Het lijkt een beetje op trefbal, maar dan kun je elkaar niet afgooien. De bedoeling is dat je bij elkaar in de goal gooit. Ieder kind verdedigd zijn eigen goal. Wanneer er bij je gescoord word, dan moet je uit het veld. Er komt een andere kind het veld in. Iedereen deed super leuk mee. Alle kinderen wilde zo lang als mogelijk in het veld blijven staan. Goed gespeeld allemaal!

Woensdag 

Een spel dat we nog nooit eerder hebben gespeeld bij Sportstuif kinderopvang. Het spel bommetje. Iemand staat in het midden en telt hardop tot 10 seconden. Daarna nog 10 seconden in zijn hoofd, vervolgens roept die bom. Op dat moment moet het kind dat de bal vast heeft de andere kinderen af gaan gooien. Het kind dat als laatste over is mag de nieuwe bom zijn. Iedereen kan lekker op zijn eigen manier mee spelen. 

Donderdag

Donderdag was een stoere middag. We gingen met de gehele groep boksen. De kinderen vonden het geweldig. Eerst gingen ze een tweetallen aan de gang. Later mochten ze bij de begeleiders tegen de stootkussens aan slaan. Dit vonden ze geweldig. Natuurlijk wilde iedereen laten zien hoe sterk ze waren.

 

Vrijdag

Vandaag was er creativiteit nodig. Vanwege de regen hebben we een andere sportieve activiteit binnen gespeeld. Namelijk verstoppertje in het donker. De kinderen waren dol enthousiast hierover. Zo hebben ze met zijn alle wel anderhalf uur doorgespeeld. 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches