Onze zoon vindt het super leuk op de sportstuif. Heerlijk de hele dag buiten spelen, elke dag een wisselende activiteit en de leiding doet met de kinderen mee. Ze zijn ook heel flexibel met ruildagen of extra dagen.

Ingeborg Mulder Ingeborg Mulder
5 /5
bij Google reviews

Picture spel, zomerfeest en iemand is hem niemand is hem - Week 28-2023

Maandag 10 juli

Vandaag begon de dag zoals gewoonlijk weer met een overleg tussen de vestigingsmanager, assistent-vestigingsmanager en de regiomanager. Tijdens dit overleg nemen we alle belangrijke zaken met elkaar door. Hierna was het tijd om de kinderen op te halen uit school. Ook op maandag komen we al kinderen halen op verschillende scholen. Na een heerlijk bordje fruit en een bekertje ranja was het tijd voor de activiteit en vandaag speelden we het picture spel. We speelden dit spel in drie teams. Elk team moest buiten op zoek gaan naar verstopte puzzelstukjes om uiteindelijk een complete puzzel te kunnen maken. De kinderen gingen enthousiast op zoek om alle puzzelstukjes te verzamelen. Sommige stukjes waren natuurlijk wat lastiger te vinden dan anderen. Nadat alle zes de stukken waren verzameld, gingen de teams aan de slag om de puzzel in orde te maken. Uiteindelijk is het elk team gelukt en hebben we zelfs meerdere potjes gespeeld. Hierna werd er nog even lekker gevoetbald en verstoppertje gespeeld. Het was weer een heerlijke dag!

     

Dinsdag 11 juli

Er stond weer een drukke dag op ons te wachten vandaag en dat vinden wij natuurlijk alleen maar leuk! Vandaag was ook onze nieuwe derde Sportstuif auto gereed, dus daar hebben wij natuurlijk meteen gretig gebruik van gemaakt. Na het drink- en fruitmoment probeerden de kinderen zo veel mogelijk punten te halen op de doelwand met gaten. Ze probeerden het met verschillende ballen en veel van deze ballen gingen ook daadwerkelijk door een van de gaten heen. Super knap! Hierna speelden de kinderen nog een potje buskruit, werd er getekend en geknutseld en er werd gevoetbald op de goals op het kunstgrasveld. Er werd ook nog een waterspelletje gespeeld. Een drukke, maar zeker ook leuke dag was weer ten einde gekomen.

     

Woensdag 12 juli

Deze ochtend was het team al vroeg begonnen met de voorbereidingen van het zomerfeest. We hadden er allemaal super veel zin in! Alle activiteiten waren klaargezet en alle hapjes stonden klaar, dus het zomerfeest kon van start gaan. Rond de klok van half 3 kwamen de eerste kinderen en ouders binnen op sportpark Het Lambrek. De kinderen kregen een kaartje met daarop een aantal hapjes/drankjes. Ze konden aan de bar een haaiencocktail, groentefrietjes, fruitspies en waterijsje halen. Dit viel allemaal erg in de smaak bij de kinderen. Daarnaast stonden er natuurlijk genoeg activiteiten klaar: voetbal op de doelwand met gaten, ringen gooien, kunstwerk stoepkrijten, jenga XL, watermeloenslinger knutselen en nog veel meer. Toen het feest een tijdje aan de gang was, was het tijd voor crazy 44. De kinderen gingen samen met de ouders zoveel mogelijk opdrachten van de lijst proberen te voltooien. Hier moest dan een foto van gemaakt worden als bewijs en zo werd dit van de lijst afgestreept door de jury. Er werd fanatiek gestreden. Superleuk om te zien! Uiteindelijk ging er één familie met de winst vandoor en daar stond natuurlijk een leuke prijs tegenover. De opkomst was top en het zomerfeest was in onze ogen zeer geslaagd. Wij hebben ons enorm vermaakt en dat was gelukkig ook te zien aan de kinderen.

     

Donderdag 13 juli

Ook vandaag moesten wij weer langs verschillende scholen in Heeze en Leende. Nadat iedereen was opgehaald, gingen we natuurlijk eerst weer fruit eten en water of ranja drinken. Vandaag stond iemand is hem niemand is hem op het programma. Onze ballencollectie is de afgelopen dagen flink uitgebreid met daaronder ook verschillende trefballen. Deze ballen waren perfect om dit spel eens te proberen en de kinderen vonden het top. Ieder kind speelt voor zichzelf en het is de bedoeling dat je de andere kinderen afgooit. Je mag niet lopen met de bal of de bal met je handen afweren. Als de bal wordt gevangen, is de gooier af. Na dit spel werd er nog even fanatiek gevoetbald en er werd 10 tellen in de rimboe gespeeld. De dag vloog maar weer eens voorbij en voordat de kinderen het wisten, stonden de ouders alweer op de stoep. Dat is gelukkig een goed teken!

Vrijdag 14 juli

De laatste dag voor de vakantie!!! En voor veel kinderen vandaag was dit een studiedag. Kinderen van De Trumakkers, Merlebos en De Parel hoefden vandaag al niet meer naar school en dus waren wij vanaf 7.30 uur al geopend. Het was meteen al een drukke ochtend, waarin veel werd gevoetbald, getekend en gespeeld met tussendoor een fruit- en drinkmoment. Op het kunstgrasveld van RKSV Heeze was vandaag een sportdag van De Berkenschutse. Het veld stond vol met verschillende stormbanen en springkussens. De kinderen van Sportstuif Heeze mochten hier van tevoren even gebruik van maken en dat vonden ze fantastisch! Na de lunch gingen de kinderen vrolijk verder en er werden verschillende hutten gebouwd op het gras naast de kantine. Hierna speelden we diamantenroof met alle ballen die we tot onze beschikking hebben en dat zijn er veel. Er waren een aantal bewakers en een aantal dieven. De dieven probeerden de ballen te stelen en deze naar hun eigen plek te krijgen. Als ze werden getikt door een bewaker, moesten ze de bal weer inleveren. Hierna werden er nog verschillende spelletjes gespeeld.

     

Sportstuif Heeze wenst iedereen alvast een hele fijne vakantie! Veel van de kinderen zien we tijdens de vakantie een aantal dagen terug. We gaan er zeker iets leuks van maken samen!

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches