Een super leuke BSO waar elk kind kennis maakt met allerlei verschillende activiteiten.
Het team zorgt ervoor dat elk kind een lach op zijn/haar gezicht krijgt.

Joris Joris
5 /5
bij Google reviews

Levend stratego, lieveheersbeestje tikkertje en naar de speeltuin Helmond- West! - Week 17 2023

Maandag 24-04-2023

De dag begon bij Sportstuif al lekker vroeg want het is meivakantie. Wist je dat we de hele dag open kunnen zijn met vakanties? Zo waren we al om half 8 te vinden bij ons op locatie. De kinderen kwamen nog met slapende oogjes binnengelopen. Tijd om ze even wakker te schudden met een leuk spelletje! Zo begonnen we met het spel ‘Ik hou van Holland’ en hebben we flink tekeningen gekleurd. daarna zijn we naar Sportstuif Helmond Brandevoort gegaan. Samen met de kinderen was het tijd om even wat te drinken en om fruit te eten. Tussen de buien door hebben we verschillende spellen gespeeld zoals ‘Levend stratego’ en wat hadden jullie de vlagen goed verstopt! Ook hebben we in de middag het tik spel ‘Lieveheersbeestje’ gespeeld. Niet alleen de kinderen tikte elkaar maar ook de medewerkers deden gezellig mee! Einde van de dag hebben we de film ‘Home’ opgezet zodat de kinderen even konden rusten.

Dinsdag 25-04-2023

Toen we alle kinderen compleet hadden in de ochtend zijn we weer naar Sportstuif Brandevoort gereden want daar stond iets leuks op de planning. Aangekomen op locatie gingen de kinderen buiten voetballen en speelde wie scoort is keep. Ondertussen waren wij de lunchpakketjes aan het maken voor alle kinderen. Wist je dat Sportstuif in de vakanties voor de lunch zorgt? Gezamenlijk gingen we lunchen en daarna stond er iets leuks op de planning namelijk speeltuin Helmond-West. Dit vonden de kinderen super leuk. Niet alleen de kinderen speelden met elkaar, maar de medewerkers deden ook gezellig mee! Zo speelden we ‘’tikkertje en verstoppertje!’’ en gingen we natuurlijk ook van de glijbanen. Tussendoor konden de kinderen ook even uitrusten en als ze wilde een spelletje spelen genoemd ‘Uno’  Kortom een leuke dag voor de kinderen, waar ze even lekker hun energie kwijt konden.

Woensdag 26-04-2023

In dit overleg zijn alle actuele belangrijke punten aan bod gekomen om de voorbereiding voor Sportstuif Heeze optimaal te laten verlopen. Daarnaast waren er weer nieuwe interesses binnengekomen. Hier worden wij natuurlijk super blij van! Verder zijn we nog even druk bezig geweest om alle puntjes op de i te zetten voor de open dagen van volgende week. Er zijn gelukkig al super veel kinderen die zich hebben ingeschreven. Wil jij nou ook nog komen op een van onze open dagen? Meld je dan aan ga naar de website: www.samenbijsportstuif.nl

Donderdag 27-04-2023

GESLOTEN  wegens koningsdag

Vrijdag 28-04-2023

De laatste dag van de week was het tijd om alle berichtjes die zijn binnengekomen te beantwoorden. Daarnaast zijn er nog de nodige administratieve taken verricht. Volgende week komen er al meer kinderen bij Sportstuif Geldrop dat vinden wij super leuk!



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches