Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Jessica Jessica
5     /5
bij Google reviews

Flyeren in wijken en bij basisscholen - Week 13 2023

Maandag 27-03-2023

In de ochtend zijn we langs de deuren gegaan met onze Sportstuif Geldrop flyers in de wijk Braakhuizen die nu helemaal klaar is. Na schooltijd stonden we flyers uit te delen bij de basisscholen Beneden Beekloop en Dommeldal.

Dinsdag 28-03-2023

Begonnen met een gedeelte te flyeren in Genoenhuis. In de middag stonden we te flyeren bij basisscholen De regenboog en De Branding.

Met trots kunnen wij mededelen dat de GGD onlangs is langs geweest en alles is goed gekeurd wat betekend dat we open mogen!

Woensdag 29-03-2023

Sportstuif Geldrop zat in de ochtend bij elkaar. Daarna zijn we verder gegaan waar we gebleven waren met flyeren in Genoenhuis. De meeste scholen in Geldrop hebben vandaag een halve schooldag dus we stonden om 12:30 bij basisschool St Josef te flyeren. Hierna zijn we weer verder gegaan met flyeren in Genoenhuis. Onze stappen waren einde van de dag 23.148!

Donderdag 30-03-2023

Vanochtend zijn we met onze Sportstuif Geldrop flyers in de wijk De Burght geweest. Later in de ochtend heeft Sportstuif Geldrop samen gezeten. Begin van de middag zijn we naar de Action gereden om speelgoed te halen voor op de BSO. Na schooltijd stonden wij te flyere bij basisscholen De Vlinder en Van Der Puttschool.

Vrijdag 31-03-2023

Sportstuif Geldrop heeft vanmorgen bij elkaar gezeten om de voorbereidingen te bespreken voordat de locatie open gaat. Vanmiddag staan flyers uit te delen bij basisscholen Vijfblad en Klokhuis. Daarna gaat Sportstuif Geldrop door naar locatie VV Geldrop om de sleutel te ontvangen.



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches