Het leuke aan Sportstuif is dat de kinderen de hele dag lekker actief bezig zijn. Elke dag hebben ze weer een leuke beweegactiviteit op de planning staan!

Maartje Maartje
5 /5
bij Google reviews

Tweede openingsweek - Week 16 2023

Maandag 17-05-23

Vandaag stond het wekelijkse overleg met de regiomanager weer op het programma. In dit overleg bespreken we actuele belangrijke punten om deze optimaal te laten verlopen. Sportstuif Geldrop had samen met onze regio een quiz vanuit Sportstuif over basisgroepen. Daarnaast waren er weer een aantal nieuwe interesses binnengekomen. Hier worden wij natuurlijk helemaal blij van! In de middag mochten wij mee lopen bij Sportstuif DBS. Samen met mijn collega’s hebben we de kinderen lopend opgehaald, eenmaal aangekomen op locatie was het tijd voor fruit en een bekertje ranja. Als activiteit hebben we de vloer is lava gespeeld. Jullie waren allemaal erg snel aan de overkant dus het was een spannende strijd!

Woensdag 19-03-23

In de ochtend hebben we administratieve taken uitgevoerd. We hebben bijvoorbeeld samen activiteiten besproken die we willen gaan uitvoeren voor de zomervakantie.  We hebben weer contact gehad met een aantal nieuwe interesses. De lijst met aanmeldingen en interesses wordt steeds maar groter.

Donderdag 20-03-23

Vandaag zijn we in de ochtend verder gegaan met administratieve taken. In de middag startte we de blauwe Sportstuif auto om kinderen op te halen van de scholen. Aangekomen op locatie aten we samen fruit en dronken we een bekertje ranja. We zijn samen naar de Action gegaan en hebben spullen gekocht die we nog miste op onze locatie. Ze hadden een kleurboek uitgezocht die we meteen ingekleurd hadden toen we weer op de BSO waren. Daarna hebben we nog even gevoetbald en toen was de dag alweer om.

Vrijdag 21-03-23

Vandaag mocht Sportstuif Geldrop meehelpen bij de obstakel run op locatie ijzeren man. Groep 7/8 van de basisscholen in Geldrop kwamen hierheen en hebben 2.5 km gerend. Alle obstakels waren succesvol afgerond! Later in de middag had Sportstuif Geldrop 2 rondleidingen.



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches