Hele fijne opvang met een sportief tintje. Wil je even niks actief doen dan kan dat ook... mogelijkheden genoeg.

Luci Luci
5 /5
bij Google reviews

Deze week zijn we geopend! - Week 15 2023

Maandag 10-04-2023

Sportstuif Geldrop wenst iedereen fijne paasdagen toe.

Dinsdag 11-04-2023

Vandaag is de dag dat Sportstuif Geldrop BSO geopend is hoe leuk is dit! Sportstuif Geldrop is geopend van 07:30 t/m 18:30 omdat er een basisschool studiedag had. Samen waren we lopend naar de winkel gegaan en hadden we boodschappen gedaan voor op de BSO. We hebben samen fruit, groenten en koekjes gehaald. Buiten was het heerlijk weer en zijn we samen een ronde gaan lopen. We hebben een stop gemaakt bij een speeltuintje en daar even gespeeld. In de middag starten we de Sportstuif auto’s  om kinderen op te halen van de basisscholen. In de middag hebben we als activiteit: Wc tikkertje gespeeld en wat waren jullie allemaal snel met tikken. Daarna hebben we flink gevoetbald en jullie turn kunsten laten zien. Wat leuk om te horen dat jullie allemaal zo enthousiast zijn net zoals ons. Een zeer geslaagde 1ste dag!

Woensdag 12-04-2023

Woensdagochtend hebben we bij elkaar gezeten en alle nieuwe berichtjes die zijn binnengekomen op de Sportstuif telefoon van Sportstuif Geldrop. Wat is het super leuk om nieuwe interesses en aanmeldingen binnen te zien komen! Van deze enthousiaste berichten worden wij zelf ook helemaal enthousiast. Hierna zijn we verder gegaan met een aantal administratieve taken.

Sportstuif Geldrop organiseert dinsdag 9 en donderdag 11 mei een open dag. Op het hoofdveld van VV-Geldrop staat er een Springkussen! Er is een vrije in- en uitloop in de middag tussen 15.30 - 17.00 uur. Komen jullie mee springen? Tot dan! 

https://samenbijsportstuif.nl/sportstuif-open-dagen

Donderdag 13-04-2023

Deze ochtend hebben wij gewerkt aan de sport ochtend activiteit. Sportstuif Geldrop organiseert op donderdag 4 mei een Sportstuif sport ochtend in sporthal de Kieviet. Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook. Hierbij een linkje naar de site om je in te schrijven! https://www.samenbijsportstuif.nl/sportstuif-sport-ochtend

In de middag stond Sportstuif Geldrop mee te helpen bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd voor een lekker bordje met fruit en een bekertje ranja. 

Vrijdag 14-04-2023

Vrijdagochtend waren de kinderen vroeg uit wat betekend dat we samen lunchen op de BSO. Buiten scheen de zon dus we zijn meteen naar buiten gegaan.  We hebben voornamelijk de gehele middag gevoetbald en afval race gespeeld. Toen we buiten aan het spelen waren kwamen er andere kinderen van buitenaf enthousiast naar ons toe die mee wilde spelen. Dit vind Sportstuif Geldrop super leuk! Gezamenlijk hebben we fruit gegeten en gedronken. Daarna zijn we weer lekker naar buiten gegaan en hebben we penalty’s geschoten tot de papa’s en mama’s kwamen.

 



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches