A very good BSO. Compared with its larger competitor, I appreciate very much the familiar atmosphere and the flexibility of the staff. Everything can still be arranged with f2f conversations, also whatsapp works very effectively. Sportstuif also distinguishes itself by its focus on sportive activities, which start every afternoon for the kids. Even though the facilities are rather simple, I have the impression that my kids are still offered a more meaningful time-pass than what I have seen elsewhere.

Thomas Hille Thomas Hille
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voorbereidingsweek 3 bij Sportstuif Eindhoven DSC week 35-2023!

Maandag

We begonnen deze ochtend met het eerste overleg voor de vestiging Eindhoven DSC, hiervoor namen wij een kijkje bij een van de andere vestigingen van Sportstuif in Oirschot. Tijdens dit overleg hebben we bijvoorbeeld de bijzonderheden van afgelopen week besproken en nieuwe taken voor komende week opgesteld. Zo kunnen wij komende week weer flink aan de slag.

Omdat Eindhoven DSC nog niet open is helpen wij nog bij andere vestigingen van Sportstuif. In de middag waren wij daarom te vinden bij Sportstuif Meerhoven DBS en Sportstuif Helmond de Braak. Bij Meerhoven DBS is het deze week jubileumweek, er stonden dus veel leuke activiteiten op de planning. Zo was er een XXL Twister, een voetbaldartbord en mega veel leuke spellen.

Bij Helmond de Braak was het een gezellige boel, alle kinderen waren erg enthousiast om weer naar Sportstuif te komen. Iedereen had de leukste verhalen over de vakantie en de eerste schooldag. Na het fruit eten was het tijd voor twee gave activiteiten. De groep oudere kinderen speelde slagbal en de jongere kinderen speelde Sportstuif tikkertje.

Bij Sportstuif tikkertje zijn er twee tikkers, deze tikkers gaan proberen de andere kinderen te tikken. Als het de tikkers lukt om jou te tikken, dan blijf je staan met je armen gespreid. De anderen kinderen kunnen jou dan komen bevrijden, dit doen ze door een arm naar beneden te doen. Bij de eerste arm zeg je “sport” en bij de andere arm zeg je “stuif”. Zijn beide armen naar beneden, dan mag je weer meedoen! Superleuk toch? Dat vonden de kinderen ook, we zijn daarom extra lang doorgegaan.

 

Dinsdag

Ook op dinsdag waren wij weer te vinden bij Sportstuif Meerhoven DBS en Sportstuif Helmond de Braak.

In Meerhoven was het een heerlijke dag! Zo hadden zij deze week een jubileum week want deze vestiging bestaat al 5 jaar!! Wow.. Hierdoor hadden zij mega lego blokken, mega twister en een mega dartbord om te penalty schieten. Wat een succes was dat ondanks het weer. En wist je dat bij de locatie Meerhoven er elke dag rond de 60 kinderen rond lopen! Soms iets minder en soms iets meer, dat is echt heel erg veel maar ook heel erg leuk, zoveel verschillende kinderen die elke dag lekker komen sporten. Dit is dan ook de grootste locatie van Sportstuif.

Woensdag

Op woensdag begonnen we weer met een aantal taken ter voorbereiding van Sportstuif Eindhoven DSC. Zo zijn we bezig met het opstellen van de locatiemap, dit is een map waarin alle belangrijke informatie staat die wij straks nodig hebben als we open zijn.

Er stromen al verschillende aanmeldingen binnen, daar worden wij natuurlijk super blij van!

Wij kunnen niet wachten om jullie binnenkort allemaal te zien op onze BSO. Ben jij nou ook zo enthousiast over onze BSO of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via eindhoven@sportstuif.nl

Donderdag

Het is alweer donderdag, de eerste week na de zomervakantie zit er alweer bijna op. Ook vandaag waren wij op de locaties Meerhoven DBS en Helmond de Braak te vinden. Na een regenachtige start van de middag konden we na het fruit eten gelukkig toch naar buiten. Bij Helmond de Braak speelden de oudere kinderen een fanatiek potje voetbal samen met de pedagogisch medewerkers. De jongere kinderen speelde verschillende spelletjes zoals ‘reus, reus hoe laat is het?’ en ‘Annemaria koekoek’, natuurlijk doen wij als pedagogisch medewerkers gezellig mee.

Bij Meerhoven speelde we ondanks de regen weer met onze gave XL spellen: De lego, de twister en het dartbord! Wat een gave activiteiten waren dit. De middag is weer voorbij gevlogen, fruit eten, activiteiten spelen, koekje en dan worden de eerste kinderen alweer op gehaald. Wat vliegt de tijd bij Sportstuif! 

Vrijdag

Vandaag hebben we weer contact gehad met een aantal nieuwe interesses. De lijst met aanmeldingen en interesses wordt steeds maar groter. Daar worden wij heel blij van! Dat wil ook zeggen dat wij ons team graag willen gaan uitbreiden. Ben jij sportminded, gedreven, flexibel en vind je het mega leuk om met kinderen te werken? Heb je een relevante studie afgerond zoals bijvoorbeeld: pedagogiek, pedagogisch medewerker, sport & bewegen, sportkunde of ALO? Wacht dan niet langer en solliciteer via vacatures@sportstuif.nl  



Ons team

Lisanne Megens Vestigingsmanager
Lisanne Megens Vestigingsmanager
Janne Dekker
Janne Dekker
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches