Professionele opvang door super enthousiaste medewerkers, waarbij sport en spel voorop staat. Onze dochter gaat er graag naar toe, ze houdt erg van bewegen, buiten zijn en op z'n tijd rustige activiteiten, dit is er allemaal.
Erg flexibel in inzet van uren, ruilen, extra komen. Heel laagdrempelig.
Kortom: erg tevreden en beveel Sportstuif zeker aan als bso!

Ingrid Korsten Ingrid Korsten
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vierde voorbereidingsweek bij Sportstuif Eindhoven DSC week 36-2023!

Maandag 4 september

Het is weer maandag, de eerste dag na het weekend starten wij altijd met het vestigingsoverleg. Deze week bespraken wij bijvoorbeeld het aantal nieuwe interesses en aanmeldingen. Superleuk om te zien dat er al zoveel interesses zijn en dat er zelfs per 1 oktober al kinderen starten bij ons. Wij kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen op onze BSO.  

Net zoals vorige week zijn wij deze week weer te vinden bij verschillende anderen vestigingen van Sportstuif. Zo waren wij deze middag bij Sportstuif Meerhoven DBS en bij Sportstuif Meerhoven Strijp. Omdat het zonnetje volop scheen is er heerlijk met water gespeeld. Bij Meerhoven Strijp speelde wij Kubb en daarna bowlen met flesjes water, dit vonden de kinderen fantastisch en zo konden we lekker afkoelen.

Dinsdag 5 september

Dinsdagochtend zijn wij sportief begonnen, zo zijn wij gaan flyeren rondom basisschool de Vuurvlinder. Als jij rondom deze school woont, dan is de kans groot dat jij een flyer in de brievenbus hebt gehad. Binnenkort gaan wij ook nog rondom andere basisscholen flyeren zodat zoveel mogelijk mensen ons leuke concept leren kennen.

Woensdag 6 september

Woensdag was een gezellige, lange middag op de BSO. De meeste kinderen zijn dan op tijd uit waardoor we lekker lang kunnen spelen. Nadat de kinderen zijn opgehaald van school worden eerst de boterhammen opgegeten. In de vakanties verzorgen wij de lunch maar tijdens de normale schoolweken nemen de kinderen zelf lunch mee. Zo moest er natuurlijk even besproken worden wat iedereen op zijn of haar boterham had. Na het eten werd er heerlijk rustig gespeeld, omdat de zon vandaag weer flink scheen zijn we vooral in de schaduw gebleven.

Wat later op de middag stond er nog een leuke activiteit op de planning. Er stond een grote emmer vol waterballonnen klaar! Dit was natuurlijk superleuk, we begonnen met overgooien van de waterballon, als je de ballon niet wist te vangen dan… splash werd je nat! We hebben ook nog gekeken hoever iedereen de waterballon kon gooien en natuurlijk sloten we af met waterballonnen gooien op de juffen!

Donderdag 7 september

Ook vandaag stonden wij weer paraat om in te springen bij andere vestigingen, vandaag waren wij bij Sportstuif Meerhoven DBS en Sportstuif Helmond Brandevoort.

Vandaag even een update vanuit Meerhoven! Wat hadden wij een leuke dag. Lekker schuiven op de buikschuif baan en lekker kliederen met water. Het is waarschijnlijk de laatste week met deze temperaturen in 2023. En natuurlijk schoven de juffen en meesters ook mee!

Ook hebben wij in Meerhoven een record, dit was onze eerste dag met 70 kinderen wow!

Vrijdag 8 september

De laatste dag van deze week waren wij weer bij Meerhoven DBS en Schijndel. Ook vandaag stonden wateractiviteiten op de planning. Bij Sportstuif passen we onze sportactiviteiten aan op het weer, als het te hard regent doen we binnen een leuke activiteit maar met het mooie weer zoals afgelopen week spelen we lekker met water om af te koelen. De buikschuif baan werd daarom weer klaargelegd om lekker te kunnen buikschuiven. Natuurlijk doen wij als pedagogisch medewerkers ook een rondje mee, zo gleden wij met z’n alle lekker het weekend in!



Ons team

Lisanne Megens Vestigingsmanager
Lisanne Megens Vestigingsmanager
Janne Dekker
Janne Dekker
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches