Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Eindhoven DSC is open! week 40-2023

Maandag 2 oktober

Wij kijken al een tijdje uit naar vandaag, want vandaag ging onze BSO dan eindelijk open! We begonnen ’s ochtends met de laatste voorbereidingen, zoals boodschappen doen en alles klaarzetten. Daarna was het tijd om de eerste kinderen te gaan halen met onze blauwe Sportstuif auto’s.

Toen iedereen er was zijn we een lekker bordje fruit gaan eten, daar hadden de kinderen wel zin in want het hele bordje ging op. Na het fruit eten was het tijd om naar buiten te gaan, daar stond de allereerste activiteit al klaar. We speelde vandaag diamantenroof, er was een bewaker en de rest van de kinderen waren boeven. De bewaker had allemaal diamanten die hij/ zij moest beschermen, maar de boeven kwamen deze diamanten stelen! De bewaker kon dit voorkomen door de boeven af te tikken maar als de boef zonder te af getikt te worden terug wist te komen dan mocht de boef de diamant houden. De kinderen vonden het een erg leuk spel en deden allemaal super goed mee. Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en was het tijd om zelf te gaan spelen. Zo werden er mooie tekeningen gemaakt, werd er fanatiek gevoetbald en een aantal spelletjes gespeeld. De middag vloog voorbij en voor we het wisten stonden de papa’s en mama’s alweer op de stoep. Wij hebben genoten van de eerste dag en kijken al uit naar de rest van week, hopelijk jullie ook!

 

Dinsdag 3 oktober

Vandaag was het alweer de tweede dag op de BSO en er kwamen maar liefst 7 kinderen bij ons spelen. Helaas zat het weer een beetje tegen en zijn we na het fruit eten lekker binnen gebleven. Dat we binnen spelen betekent niet dat we alleen maar stil zitten, we hebben namelijk stopdans gespeeld. De muziek ging aan en we begonnen allemaal te dansen, als de muziek stopte bleven we staan als een standbeeld. Dit ging super goed en er werd goed gedanst door iedereen.

Het was ook een speciale dag want juf Lisanne was vandaag jarig! We hebben daarom ook een liedje voor de juf opgezet en daarna kregen we allemaal een lekker koekje.

Na het dansen en zingen gingen de meeste tekenen of een puzzel maken. Gelukkig werd het daarna iets beter weer en konden we toch nog even buiten voetballen en tennissen.

 

Woensdag 4 oktober

We begonnen de ochtend met een bezoekje aan Sportstuif Best, zij hebben een lessenreeks peutergym opgezet voor de peuters in Best. Omdat wij dit vanaf november ook gaan doen gingen wij even kijken hoe ze dat daar doen. er werd een leuk parcours uitgezet waar alle kinderen overheen konden gaan samen met papa of mama. De kinderen vonden het super leuk dus het was een geslaagde les.

Na de peutergym was het tijd om door te rijden naar de BSO, we hadden een lange middag vandaag. De meeste kinderen zijn namelijk al vroeg uit, we eten dan onze boterhammen op de BSO. Nadat onze boterhammen op waren was het tijd voor iets heel leuks, we zijn een middagje gaan spelen bij Monkeytown! Monkeytown zit naast onze BSO, wij kunnen daar dus lopend naar toe. We hebben heerlijk geklommen, gegleden, gesprongen en nog veel meer. Ook kwam de aap van Monkeytown, Oehlie nog even langs voor een high five en een knuffel. Wat een leuke middag hebben wij gehad!

 

Donderdag 5 oktober

Op donderdag begon de dag met een heerlijk bordje fruit! Deze was helemaal opgegeten waardoor de buikjes goed gevuld waren en de kinderen energie hadden voor een potje tennis! de kinderen hadden erg veel plezier met lekker rondrazen op het veld! eenmaal uitgespeeld werden er binnen mooie tekeningen gemaakt en leuke spelletjes gespeeld want even rusten mag natuurlijk ook. Het was daarna al heel snel tijd voor een koekje, wauw het hoogte punt voor veel kinderen. Het lekkerste koekje uitkiezen uit onze mooie koektrommels. Oja! wel eerst even de handen wassen natuurlijk. Na het koekje werden de eerste kinderen alweer op gehaald. De tijd vliegt bij Sportstuif!

 

Vrijdag 6 oktober

Vandaag is alweer onze laatste dag van de eerste week van Sportstuif Eindhoven DSC, wat hebben wij een leuke eerste week gehad! De kinderen hebben plezier gehad ondanks dat het natuurlijk even wennen is. De kinderen waren gelukkig al snel gewend door de fijne sfeer bij Sportstuif en de vele dingen die ze kunnen doen. Wij hebben namelijk een mega spelletjes kast met daarin ook veel knutselspullen, wow! 

Vandaag zijn wij even naar Op-Noord gelopen, wij hebben het voordeel dat we eigenlijk naar heel veel dingen toe kunnen lopen. Op-Noord, Monkeytown, Bowling, Klimhal, Streetjump etc! Bij Op-Noord hebben ze een grote boog waaronder je allerlei interactieve spellen kan doen, hoe leuk dat interactief bewegen. De code kraken, een dans battle, de braintrainer en nog veel meer!

Wij wensen jullie een fijn weekend!

 



Ons team

Lisanne Megens Vestigingsmanager
Lisanne Megens Vestigingsmanager
Janne Dekker
Janne Dekker
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches