Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe. Fijne medewerkers met niet alleen een sportieve achtergrond maar ook pedagogische kennis. De kinderen doen er allerlei sport en spel, maar is ook tijd en ruimte om binnen rustig te spelen of te tekenen. Fijne sfeer en flexibel qua uren.

Bas-jan Zandt Bas-jan Zandt
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Eindhoven DSC

Wij zijn nog niet open, maar wel druk bezig met de eerste voorbereidingen van Sportstuif Eindhoven DSC. We hopen dat het vanaf 1 september 2023 mogelijk is voor alle basisschoolkinderen in de Achtse Barrier/Blixembosch om naar onze sportieve naschoolse opvang te komen. Sportstuif Eindhoven DSC gaat zich vestigen in de kantine van korfbalvereniging DSC gelegen op Vijfkamplaan 1 in Eindhoven.

Naast Asten HCAS, Asten NWC, Beek en Donk, Best, Deurne Aventurijn, Deurne Vlieger, Geldrop, Heeze, Helmond de Braak, Helmond Brandevoort, Horst, Meerhoven DBS, Meerhoven Strijp, Oirschot, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven Basko, Veldhoven Rood-Wit, Venray MHCV, Venray SV en Weert, opent Eindhoven DSC als 25e vestiging van Sportstuif Kinderopvang!

De afgelopen week zijn we gestart met flyeren. De eerste straten in de woonwijk hebben de flyer al in de bus. Zijn we bij jou nog niet langs geweest? Niet getreurd dan gaat dit hoogstwaarschijnlijk nog gebeuren! Wil je al eerder informatie? Stuur dan even een mail naar eindhoven@sportstuif.nl 

Wij flyeren ter promotie van Sportstuif Eindhoven DSC en onze samenwerking met DSC. Momenteel zijn we hard aan het werk met de aanvraag en wachten we op goedkeuring vanuit de gemeente. We houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen en onze blog. Het is dus zeker de moeite waard om ons te volgen.

Heel graag tot snel bij Sportstuif!

 

 



Ons team

Lisanne Megens Vestigingsmanager
Lisanne Megens Vestigingsmanager
Janne Dekker
Janne Dekker
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches