Super leuke BSO! Enthousiaste leiding die zorgt voor leuke en originele (sportieve) activiteiten. Mijn zoontje van 4 vindt het er heel leuk.
En in de vakanties leuke themadagen voor de kinderen. Aanrader!

Silva Silva
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

‘Met sport kan het onmogelijke mogelijk worden, zolang je er maar in blijft geloven!’

Hallo! Mijn naam is Judith de Graaff!

Van kleins af aan wist ik al dat later graag iets met sport wilden gaan doen. Zo doende ben ik vanuit de middelbare school het CIOS gaan doen. Toen ik deze MBO opleiding afgerond had, was ik nog lang niet uitgeleerd en begon ik aan de HBO opleiding Sportkunde. Tijdens deze studie was ik werkzaam als weekendhulp bij Center Parcs op de afdeling Adventure Sport. Op deze manier kon ik ook als bijbaantje bezig zijn met sport. In 2021 studeerde ik af, en mocht ik mezelf Sportkundige noemen. Omdat ik opzoek was naar meer uitdaging, ben ik hier floormanager geworden. Na een ruim jaar werkzaam te zijn geweest als floormanager was ik toe aan een nieuwe uitdaging met meer structuur.

Zodoende kwam ik terecht bij Sportstuif. Hier ben ik werkzaam binnen drie verschillende locaties, namelijk in Deurne, Asten en Someren. Hierdoor kan ik bij verschillende locaties een kijkje in de keuken nemen, en de visie me helemaal eigen te maken. Met dit een mijn achterhoofd, lijkt het me superleuk om uiteindelijk door te groeien tot vestigingsmanager en dus uiteindelijk een eigen nieuwe vestiging te gaan openen.

Sportstuif is dé perfecte plek waar kinderen vrij zijn om dagelijks deel te nemen aan verschillende leuke sportieve activiteiten. Samen met mijn collega’s van Sportstuif kijk ik er naar uit om de kinderen te motiveren, stimuleren en te begeleiden bij deze leuke sportactiviteiten en om zo dus samen in beweging te blijven!

Tot ziens bij Sportstuif.

Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi

Judith de Graaff
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach