Altijd vrolijk personeel. Ze kennen ook echt alle kindjes. Kinderen zijn echt op zijn gemak.

Moniek Moniek
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2023 bij Sportstuif Deurne! Week 32 t/m 34 - 2023

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In de laatste 3 weken van de zomervakantie hebben we heel veel toffe activiteiten gedaan!

Lezen jullie mee?

Zomervakantie week 4

We zijn alweer over de helft van de zomervakantie. Wat gaat het toch snel zeg! Het weer zit niet echt mee vandaag. Gelukkig gaan we in de ochtend naar WeJump. We springen er wat op los. Na een dik uur is iedereen helemaal moe en is het niet erg dat we terug gaan naar Sportstuif. In de middag spelen we verschillende spellen in de gymzaal. Op dinsdag is het weer nog steeds niet heel goed. In de ochtend starten we rustig op in de keuken. Iedereen mag zelf kiezen wat ze hier gaan doen. De een is een strijkkralenplank aan het maken, de ander een tekening en andere zijn samen een spel aan het spelen. We gaan nog even fanatiek in de gymzaal spelen. Ook worden er prachtige hutten gebouwd. In de middag gaan we cupcakes bakken. Iedereen mag zijn cupcake ook zelf versieren. Wat een lekkere traktatie is dit toch. Woensdag hebben we gelukkig goed weer! Vandaag staat op het programma dat we naar Hemelrijk gaan. Na even rustig starten in de keuken, schipper mag ik overvaren in de gymzaal en fruit eten in de keuken, maken we ons klaar om op pad te gaan. Wat hebben we een leuke dag bij Hemelrijk. We zijn in veel verschillende attracties geweest. Onze favoriet is toch wel de waterglijbaan. Donderdag zijn er weer veel kinderen. We zien ook weer kinderen die op vakantie zijn geweest en de leukste verhalen hierover hebben. We gaan vandaag in de middag verschillende spellen spelen in de gymzaal. Zo doen we het hoekenspel, diamantenroof, het pizzaspel en nog veel meer. De kinderen strijden in teams van twee tegen elkaar. Wat is iedereen weer fanatiek bezig. De laatste dag van deze week sluiten we af met heerlijk weer. We gooien vandaag de planning om en gaan naar de Speuldries. Hier kunnen we in de schaduw spelen, maar ook met water. Met dit warme weer is dat heerlijk!

Zomervakantie week 5

Na een lekker weekend starten we maandag weer fris en fruitig. Vandaag is het nog steeds goed weer. Dat komt ook goed uit, want we gaan deze middag naar het blote voetenpad. Sommige kinderen hebben er nog niet zoveel zin in en willen eigenlijk niet vies worden. Na het eerste obstakel is iedereen om en willen ze overal overheen en doorheen. Van het niet vies worden is na het blote voeten pad ook niks meer te zien. Op dinsdag beginnen we de ochtend weer rustig in de keuken. De strijkkralen gaan er snel doorheen met zo’n vakantie. De mooiste creaties worden ook gemaakt. We hebben vandaag heel veel vrij gespeeld. In de gymzaal, maar ook lekker buiten. We luisteren altijd goed wat de kinderen graag willen doen en passen ons daar op aan. Vandaag is een dag dat ze behoefte hebben aan lekker vrij spelen. Tussendoor spelen we buiten nog omgekeerd verstoppertje. Op woensdag gaan we naar Aardbeienland. Hier kan er lekker veel gespeeld worden door de kinderen. Ook lossen ze een puzzel binnen de tijd op. Inmiddels is het alweer donderdag. Deze ochtend zijn we buiten te vinden. Wat is iedereen hier toch lekker aan het spelen. We zien verschillende vriendschappen ontstaan. In de middag zijn we weer te vinden bij de Speuldries. We komen hier vaker, maar de kinderen blijven dit geweldig vinden. De week sluiten we op vrijdag af bij speeltuin de Splinter. Het is vandaag wat warmer weer. We gaan naar een speeltuin, waar we normaal niet zo vaak komen. Dit betekent dat we weer veel kunnen gaan ontdekken. Naast een grote speeltuin, hebben ze hier ook dieren en een waterspektakel stuk. Wat een leuke dag om de week mee af te sluiten!

Zomervakantie week 6

De laatste week van de vakantie is alweer aangebroken. Deze week zijn er weer heel veel kinderen terug van vakantie. Bij ons zijn het dan ook drukke dagen. Maandag beginnen we kort in de keuken, maar gaan dan al snel door naar de gymzaal. Meester Valmir heeft leuke spellen uit de gymles die hij hier ook doet. Na de spelletjes mag iedereen vrij spelen in de gymzaal. We gaan in de middag vandaag naar het Zandbos. Iedereen kan hier lekker zijn eigen ding doen. Op dinsdag wordt er flink in de touwen en ringen gezwaaid in de gymzaal. Later zien we de mooiste hutten ontstaan! In de middag willen de kinderen graag naar de Speuldries. Wie zijn wij dan om nee te zeggen. Na een leuke middag in de Speuldries gespeeld te hebben is het alweer tijd om terug naar Sportstuif te gaan. Woensdagochtend gaan we op pad naar het Katoenpad. Dit is een leuke wandeling met allemaal opdrachten tussendoor. Ook moet je met het lopen goed opletten of je bordjes tegenkomt. Op donderdag zit het weer helaas niet helemaal mee. Gelukkig hebben we vandaag de laserguns. We beginnen eerst met een potje tien tellen in de rimboe. Na de lunch is het dan tijd om eens een goede pot lasergamen te spelen. We maken vier teams. Die tegen elkaar gaan strijden. Na 1,5 uur gerend en geschuild te hebben is het dan tijd voor een koekje. Ook drinken we nog even goed! De laatste dag van de vakantie staat voor de deur. Vandaag is het de hele ochtend hard aan het regenen. Wat hebben we dan toch geluk met de gymzaal. We spelen hier politie en boef. Dit is voor de jongere, maar zeker ook voor de oudere kinderen erg leuk om te doen! Met de lunch besluiten we de boterhammen een keer te laten liggen en bakken we pannenkoeken. In de middag sluiten we deze leuke dag af met een aantal potjes lasergamen. Wat hebben we toch een leuke vakantie gehad. We hebben weer zin om volgende week iedereen te zien!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches