Super leuke en leerzame stage plaats!

Lotte Lotte
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2023 bij Sportstuif Deurne! Week 29 t/m 31 - 2023

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In de eerste 3 weken van de zomervakantie hebben we heel veel toffe activiteiten gedaan!

Lezen jullie mee?

Zomervakantie week 1
Zomervakantie; dat betekent bij Sportstuif een planning vol met leuke uitstapjes en sportieve activiteiten! We zijn deze week op maandag begonnen met een uitstapje naar speeltuin de Speuldries, daarnaast speelden we ook 10 tellen in de rimboe. Op dinsdag liepen we een speeltuinen route. Een route langs alle speeltuinen in de buurt van onze BSO. In de middag speelden we tik-tak waterbom waarbij de kinderen snel het juiste antwoord moesten geven om vervolgens de natte spons weer door te geven. Woensdag stond een uitstapje naar speeltuin Leonardus op de planning. Een erg leuke speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Vooral de hoge glijbaan maakte veel indruk op de kinderen! Donderdag hebben we in de ochtend heerlijke cupcakes gebakken, terwijl deze in de oven lagen speelden we het Boerderijspel in de gymzaal.  In de middag gingen we naar het Walsbergse bos, waar we erg fijn gespeeld hebben. Vrijdag, de laatste dag van de week alweer, gingen we naar We-Jump in Helmond. Een gaaf trampolinepark waar de coolste trucs uit de kast werden getoverd! Een erg bewogen week met veel activiteiten. Naast onze activiteiten is er de hele week ook genoeg ruimte geweest om zelf een leuk spelletje te spelen of vrij te spelen in de gymzaal of buiten. Wat hebben we deze week, ook met het mooie weer, veel plezier gehad!

  

Zomervakantie week 2

Na een drukke eerste week met erg mooi weer gaan we met veel energie de tweede week in. De weersvooruitzichten voor deze week zijn helaas wat minder goed. Sportstuif zou Sportstuif niet zijn als we hier geen alternatief programma voor zouden hebben. In tegendeel zelfs want we zijn maandag naar Monkeytown in Venlo geweest, wat een erg leuke binnenspeeltuin is. Dinsdag was het gelukkig droog en gingen we met zijn allen naar Klein Zwitserland, waar vooral de glijbanen erg populair zijn bij de kinderen! Ook op woensdag gingen we naar de speeltuin, ditmaal naar Roeffen Mart. Donderdag en vrijdag zijn we op locatie gebleven. Met een bomvol programma met knutsel- en sportieve activiteiten vloog de tijd weer voorbij. Zo hebben de kinderen gewerkt aan een super grote tafeltekening, speelden we Weerwolven, 10 tellen in de rimboe en de vloer is lava. Tussen de regen door werd er ook nog heerlijk buiten gespeeld. Met de super leuke activiteiten kunnen we wel zeggen; het is echt vakantie!

  

Zomervakantie week 3

Deze week zijn we gestart met weer een regenachtige dag.. In de gymzaal speelden we de vloer is lava en Angry Birds. De kinderen hebben vandaag ook heerlijke cupcakes gebakken, welke aan het einde van de dag lekker werden opgegeten tijdens het kijken van een filmpje! Op dinsdag zijn we door de regen ook weer veel binnen geweest. We speelden vandaag verschillende spellen van Expeditie Robinson. Om er achter te komen wie een echte Robinson is zijn er verschillende spellen gespeeld in de gymzaal en werd er een eetproef gedaan. Woensdags hebben gingen we met ons gezellige clubje naar Monkey Town in Mierlo. Op donderdag hebben we natuurlijk ook weer alles behalve stil gezeten.. Zo zijn we tussen de grote regenbuien door naar het grote grasveld gegaan met verschillende speeltuintjes. Ook speelden we Party & Co in het groot! Daarnaast hadden we in de ochtend lekkere (en gezonde) ijsjes gemaakt, welke aan het eind van de middag lekker op werden gegeten! Om de week op een leuke manier af te sluiten hebben we op vrijdagochtend een route gelopen langs verschillende speeltuintjes in de buurt. In de middag speelden we nog verschillende tikspelletjes in de gymzaal. Zoals je leest was het weer een week vol beweging en leuke activiteiten en uitstapjes!

  

Zo zitten we alweer op de helft van de zomervakantie.. Benieuwd wat we allemaal nog meer gaan doen de komende 3 weken? Hou dan goed onze sociale media in de gaten!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches