Meer dan tevreden over de Sportstuif! Ik heb mijn dochter echt op zien bloeien van een verlegen meisje naar een meisje met zelfvertrouwen die het leuk vind om grapjes te maken en voor zich zelf opkomt. Ze gaat altijd met veel plezier en vind het soms zelfs jammer dat ik er al ben en wil dan niet mee ( heel fijn voor mama😅)
5 sterren dik verdiend!

Claudia Claudia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buiten spelen, bakken en boom versieren! - week 50 2020

Maandag
Vandaag hadden de Piramide en de Gerardus een studiedag, waardoor we gezellig al de hele dag aan het spelen waren bij Sportstuif Deurne. Door deze studiedag waren er ook veel kindjes die lekker thuis konden blijven vandaag, daarom hadden we deze dag een wat kleiner groepje dan normaal op de maandag! We hebben eerst lekker buiten gespeeld en toen had Niels een heel leuk spelletje voor in de gymzaal. Nu de Sinterklaas en de Pieten weer terug naar Spanje zijn, is het al bijna Kerst. Daar hoort natuurlijk het versieren van een kerstboom bij. Niels wilde dit alvast even oefenen met de kinderen, zij mochten namelijk in estafette vorm elkaar versieren met lintjes, hoepels, pionnen, touwen, noem maar op! Dit leverde hele leuke resultaten op zoals jullie kunnen zien:

Dinsdag
Toen we binnen kwamen in de gymzaal had Ted hier al een super leuk spel klaar staan voor de kinderen. We gingen namelijk rond te tafel doen, dit wordt normaal gespeeld rond een ping pong tafel, maar wij deden dit in het groot! Door middel van wat banken, twee dikke matten, en twee kasten, had Ted een ping pong tafel nagebouwd. De kinderen moesten de bal naar de andere dikke mat slaan, en erna aan de andere kant aansluiten in de rij. In het begin was het een beetje lastig, maar de kinderen hadden de smaak al gauw te pakken. 
Met de jongere kinderen speelden we de Chinese Muur. Dit is een tikspelletje waarbij de kinderen van de ene kant van de zaal naar de andere kant moeten rennen, zónder te worden getikt. Worden de kinderen wel getikt, dan gaan zij hand in hand een muur vormen over het speelveld, zodat het steeds moeilijker wordt voor de kinderen die nog aan het rennen zijn! 

Woensdag
Brr... het begint al echt koud te worden. We hebben eerst lekker buiten gespeeld, waar de kinderen met z'n alle de Avengers naspeelden. Toen hebben we binnen allerlei verschillende spelletjes gedaan die we van Sinterklaas gekregen hadden, zoals airhockey, pim pam pet en galgje. Toen we weer een beetje opgewarmd waren, was het tijd om kerstkoekjes te gaan bakken. De kinderen mochten deze zelf versieren en de resultaten waren heel erg mooi, maar vooral super lekker!

Donderdag
Door de leuke clinics die we de afgelopen tijd gekregen hadden, stelde een vader van een van de kinderen voor om zelf een clinic te geven! Hij geeft training in handbal, en bood aan om bij ons langs te komen, daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Na het fruit eten gingen we eerst even lekker buiten spelen. Al snel kon de eerste groep (groep 3 + 4) naar binnen voor de clinic, we kregen uitgelegd wat de juiste techniek is voor het gooien en vangen en speelden een handbalpartijtje. Na een half uur was het de beurt aan de oudere kinderen. Als laatste ging de jongste groep naar binnen, waar we ziekenhuistikkertje en Robin en Batman tikkertje hebben gespeeld.

Vrijdag
We begonnen de BSO-dag met wat spelletjes en het populaire loom-bandjes maken. We moesten nog eventjes wachten op Sportstuif Asten, want zij kwamen vandaag op bezoek. Toen zij er ook waren gingen we lekker eten. Na het eten gingen we eventjes buiten spelen, maar het was toch best koud! Toen we weer naar binnen gingen mochten de kinderen dus kiezen, of lekker opwarmen met een kerstfilm, of ze konden vrij spelen of knutselen in de keuken. Toen iedereen weer lekker warm was gingen we richting de gymzaal. Hier speelden we de Chinese Muur en het pizzaspel!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches