Meer dan tevreden over de Sportstuif! Ik heb mijn dochter echt op zien bloeien van een verlegen meisje naar een meisje met zelfvertrouwen die het leuk vind om grapjes te maken en voor zich zelf opkomt. Ze gaat altijd met veel plezier en vind het soms zelfs jammer dat ik er al ben en wil dan niet mee ( heel fijn voor mama😅)
5 sterren dik verdiend!

Claudia Claudia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pizzaspel, Ballenbingo, Vossenjacht, Levend stratego, Midgetgolf - week 44 2023

In week 44 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

  • Pizza spel
  • Tennisballen bingo
  • Vossenjacht
  • Levend stratego
  • Midgetgolf
  • Ontwijkbal

Lezen jullie mee?

Maandag 30 oktober

We zijn vandaag de week weer op een leuke manier begonnen. Natuurlijk begonnen we vandaag met het ophalen van de kinderen. Eenmaal bij Sportstuif staat er voor iedereen een bekertje ranja en een bord fruit klaar. We gingen na de fruit lekker buiten even uitwaaien. De activiteit van vandaag was het pizza spel.

Je hebt een dikke mat in het midden van de zaal liggen. Dat is de grote pizza. In elke hoek van de zaal heb je groepjes met kinderen. Die mogen samen kiezen welk ingrediënt ze zijn. Dus bijvoorbeeld: salami. Als die naam genoemd wordt dan moeten ze zo snel mogelijk naar de dikke mat (pizza) rennen. De laatste is dan af, net zo lang tot dat we een winnaar hebben.

Dinsdag 31 oktober

Nadat we iedereen hebben opgehaald, hebben we even lekker buiten gespeeld. Na een tijdje werden de jongere kinderen naar binnen geroepen voor de activiteit in de gymzaal. Zij speelden tennisballen bingo. Na een half uurtje wisselen de groepen dus zijn de oudere kinderen aan de beurt voor de activiteit. Wat zijn we weer heerlijk sportief bezig geweest, maar daarnaast ook weer erg veel plezier gehad met zijn allen!

Bingospel: iedereen kreeg een nummer. Diezelfde nummers waren ook op tennisballen geschreven. Die werden allemaal in de gymzaal gegooid, en de bedoeling is dat ze die zo snel mogelijk gingen zoeken.

Woensdag 1 November

Vandaag is het alweer woensdag, het midden van de week. Op woensdag zijn veel scholen al om 12:30 uur uit, waardoor de kinderen dus de hele middag naar Sportstuif mogen! We beginnen op woensdag dan ook altijd met een gezellige lunch. Na de regenachtige ochtend was het vanmiddag gelukkig weer droog. Na de lunch zijn we dan ook naar buiten gegaan. Rond 15:00 uur gaan we weer naar de keuken, waar we even goed drinken en fruit eten. Na het fruit en de ranja zijn we deze keer niet naar de gymzaal gegaan. Maar naar de andere locatie van Sportstuif in Deurne. Voor een leuke Vossenjacht.

Donderdag 2 November

Nadat we iedereen hebben opgehaald, gaan we eerst lekker wat fruit eten. Vervolgens gingen we naar buiten voor een lekker potje voetbal, verstoppertje of klimrek tikkertje.

Dan gaan we naar binnen voor de activiteit. We spelen namelijk leven stratego: water, spons, vuur. Dit spel is zo eenvoudig dat ook de jongste kinderen dit mee kunnen spelen.

De kinderen worden verdeeld in twee teams en krijgen allemaal één kaartje. Hierop staat een afbeelding van water, spons of vuur. Wanneer het ene kind wordt getikt door het andere kind moeten zij elkaar hun kaartje laten zien. Water wint van vuur, spons wint van water en vuur wint van spons. Welk team er aan het einde de meeste kaartjes heeft gewonnen is de winnaar. Na een rondje inkomen, krijgen beide teams voor de volgende rond een vlag. Deze moeten beide teams verstoppen. Wanneer het ene team de vlag van het andere team heeft gevonden hebben zij automatisch gewonnen.

Vrijdag 3 November

Vandaag was er een studiedag van de Heiakker. Dus zijn we naar Arcen gegaan om daar een hele gave activiteit te doen. We gingen Glow in the dark midgetgolven. Dat was superleuk, en dat konden ze ook al heel goed. In de middag begon de BSO. Nadat we iedereen opgehaald hebben gingen we lekker onze boterhammen opeten.

Vervolgens zijn we eerst naar buiten gegaan en rond 3 uur is het tijd voor een lekker bordje fruit. Als we die op hebben, gaan we met zijn alle naar de gymzaal voor een activiteit; Ontwijkbal. Dit is een super gave activiteit die de kinderen super lang volhouden. 

En dan is het alweer tijd voor weekend!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches