Onze zoon heeft het altijd goed naar zijn zin. Lieve begeleiding. Goede communicatie. Super leuk dat ze zoveel diversiteit hebben. En ze zijn erg betrokken.

Annamaja Annamaja
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspellen, blind volleybal en weerwolven - week 29

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 29 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

  • Waterspellen
  • Blind volleybal
  • Weerwolven 

Lezen jullie mee?

Maandag 18-7

We zijn alweer begonnen aan de laatste schoolweek voor de zomervakantie! Wat is het afgelopen schooljaar toch weer voorbij gevlogen. Het was vandaag een erg warme dag, maar met goed insmeren en veel waterspelletjes zijn we toch lekker naar buiten gegaan. Zo werd er flessenvoetbal gespeeld, maar ook onder onze sproeier door gerend. Een beetje afkoeling is niet alleen belangrijk maar ook heel erg leuk!

Dinsdag 19-7

Ook vandaag was het weer heel erg warm, het werd zelfs 38 graden. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen of ze liever binnen wilden blijven of toch buiten de afkoeling zochten met water. Er werd buiten een watergevecht gehouden met sponsen. Natuurlijk vonden de kinderen het ook heel erg leuk om onze collega’s flink nat te maken. Helemaal niet erg met zo’n weer! We hebben met zijn allen ondanks de hitte weer een erg leuke dag gehad!

Woensdag 20-7

Deze ‘lange’ middag bij Sportstuif hebben we weer leuk ingevuld. Het weer was vandaag iets aangenamer. We speelden op ons voetbalveldje blind volleybal. Bij dit spel probeer je een spons naar de andere kant van het zeil te gooien. Wordt de spons gevangen dan mag deze uitgeknepen worden in de emmer. Welk team heeft als eerste de emmer vol? Na dit spelletje was het tijd voor een lekker ijsje en flink wat te drinken.

 

Donderdag 21-7

Vandaag was het een regenachtige dag. Het heeft heel de middag flink geregend. Daarom zijn we vandaag voor een groot deel van de middag binnen gebleven. De jongere kinderen hebben gave kleurplaten op A3 formaat gemaakt. De oudere kinderen hebben met Valmir het weerwolvenspel gespeeld. Toen het wat droger was werd er buiten nog verstoppertje gespeeld door een groep. Zo hebben we er toch weer een leuke middag van weten te maken!

Vrijdag 22-7

En toen was het alweer de laatste dag van dit schooljaar. Gelukkig gaat het bij Sportstuif het hele jaar gewoon door. We zijn dus de hele vakantie gewoon geopend! Vandaag is er veel vrij gespeeld, buiten veel gevoetbald en werd er verstoppertje gespeeld. Zo hebben de kinderen een eigen invulling kunnen geven aan de middag. Mooi om te zien dat de kinderen zelf veel in beweging komen!

Wij zijn in de gehele vakantie geopend met hele dagen opvang. Natuurlijk gaan we weer veel leuke dingen doen, zoals dagjes weg. Wij wensen namens Sportstuif Deurne iedereen een hele fijne vakantie, tot snel!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches