Mooie locatie en er worden leuke sportieve activiteiten georganiseerd.

Eric Eric
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstoppertje, buiten spelen en dieren voeren in week 9 - 2021

Maandag 1 maart
Nadat we in het mooie weer hadden buiten gespeeld gingen we naar de gymzaal, meester Niels splitste de groep in tweeën, een groep met de jongere kinderen en een groep met de oudere kinderen. De jonge groep begon met het spelletje raak en haal, waarbij je vanaf je eigen kant van het veld de pionnen van de tegenstanders moet omgooien. Als dit lukt mag je de pion ophalen en aan je eigen kant neerzetten. Bij de oudere kinderen aan de andere kant werd er geoefend met badminton, waarbij ze probeerden zo lang mogelijk hoog te houden, en een nieuw record maakten met overspelen! De twee groepen wisselden waarbij de oudere kinderen raak en haal speelden, juf Marijn deed mee met een heel spannend en lang potje waarbij de jongens tegen de meisjes speelden (de meiden hadden gewonnen!). De jonge groep speelden toen annemaria koekoek, waarbij later ook de andere groep nog aansloot. Een heel gezellige en sportieve middag! 

Dinsdag 2 maart
Vandaag was het weer heel lekker weer, daarom speelden we vandaag extra lang buiten! Meester Ted speelde met bijna alle kinderen verstoppertje, waarbij er nieuwe verstopplekjes ontdekt werden. De kinderen die niet mee wilden doen vermaakten zich in de zandbak, en bakten allerlei taartjes. Toen ze uitgebakt waren, gingen we richting de gymzaal. Hier werden de kinderen ingedeeld in twee groepen, er stonden aan beide kanten van de zaal 4 matjes tegen de muur. Ieder kind krijgt een matje toegewezen, deze moet diegene verdedigen. Ze mogen tot de middellijn lopen om vanaf daar de ballen te gooien, en te proberen om de matjes aan de andere kant van de zaal te raken. Als dit matje geraakt wordt, is het kindje af en komt er een ander kind het veld in. Een spelletje waarbij de kinderen steeds veel in beweging zijn, en snel moeten schakelen tussen het aanvallen en verdedigen!

Woensdag 3 maart
Vandaag hadden we maar 1 kindje bij Sportstuif Deurne, dus we zijn gezellig naar Sportstuif Someren gegaan. Hier hebben we mee gedaan aan de Beweegbingo. Hierbij zijn er allerlei kaartjes met verschillende sporten en plaatjes er op verstopt over het hele terrein bij Sportstuif Someren. Elk groepje kinderen krijgt een bingokaart, waarop 9 verschillende afbeeldingen staan die zij moeten gaan zoeken. Als de kinderen een afbeeldingen gevonden hadden, moesten ze het nummer dat op het kaartje staat opschrijven op de bingokaart, en deze dan bij juf Judy en juf Jennemieke laten controleren. Nadat de bingo was afgelopen, gingen we nog eventjes naar zorgboederij Wouterbergen, waar we de paardjes en ezels konden aaien. Toen was het alweer tijd om terug te gaan naar Deurne! 

Donderdag 4 maart
Vandaag was een regenachtige dag, maar gelukkig konden we tussen de buien door toch lekker buiten spelen. Meester Valmir had op het schoolplein allemaal losse puzzelstukjes verstopt. Het was een puzzel van het Sportstuif logo en een moeilijkere puzzel van een groepsfoto. De kinderen gingen op zoek naar alle puzzelstukjes, en gingen daarna aan de slag met de twee puzzels maken. De kinderen hadden dit super goed en snel gedaan en omdat het weer wat harder begon te regenen zijn we naar de gymzaal gegaan. Hier speelden we eerst een potje beweegbingo, daarna gingen we aan de slag met 10 tellen in de rimboe! 

Vrijdag 5 maart
Toen alle kinderen bij Sportstuif waren, hebben we even gewacht met eten want Sporstuif Asten kwam vandaag op bezoek! Toen zij ook gearriveerd waren gingen we gezellig met z'n allen lunchen. Na de lunch gingen we richting de Kasteeltuin. We namen wat brood mee zodat we de dieren konden voeren, dat vonden de kinderen super leuk! Hierna zijn we weer terug gegaan naar de BSO, hier hebben we de rest van de middag lekker in de gymzaal gespeeld! 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches