Wat een betrokken, fijne leiding bij deze bso. Onze kinderen worden echt gezien! We laten ze met veel vertrouwen hier spelen. Ook fijn: er wordt niet alleen toezicht gehouden, de leiding is er echt voor de kids!

Savita Savita
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstopbingo, makers en krakers en een bezoek aan de Speuldries in week 14 - 2021

Maandag 5 april

 

Dinsdag 6 april
We begonnen de week vandaag met een studiedag, waardoor er 4 kinderen al vanaf 's ochtends bij Sportstuif waren. Er werd heel wat geknutseld en getekend, daarna gingen we verstopbingo spelen in de keuken, dit was een groot succes! Ook Sportstuif Helmond kwam nog op bezoek, zij hadden ook een kindje met een studiedag, we speelden met z'n allen buiten en na de lunchd was het tijd om allerlei creaties te maken van zoutdeeg. Daarna kwamen de andere kinderen al snel! Na het fruit eten en buitenspelen gingen we naar de gymzaal, hier speelden we kat en muis tikkertje! Daarna was er nog voldoende tijd voor de kinderen om hutten te bouwen, aan de touwen te slingeren of in de keuken spelletjes te doen. 

Woensdag 7 april 
We hadden vanmiddag een gezellig groepje van 6 kinderen. Omdat de kinderen het spelletje verstopbingo gisteren zo leuk vonden, besloten we dit vandaag weer te doen, maar nu in de gymzaal én de keuken. Na het spelletje hebben we lekker even buitengespeeld en vrij gespeeld in de gymzaal. 

Bij verstopbingo verzamel je 10 materialen, elk materiaal heb je dubbel. Van elk voorwerp verstop je er één, de andere voorwerpen liggen op tafel met een nummer (1 t/m 10) erbij. Elk kind krijgt een blaadje met alle nummers er op en een potlood. Ieder kind gaat op zoek naar de materialen, heeft hij of zij iets gevonden, dat kijkt diegene op de tafel bij welk nummer dit voorwerp hoort en streept deze af op de kaart. Wie heeft er als eerste alle voorwerpen gevonden, en dus BINGO?

Donderdag 8 april
Vandaag speelden we na het buitenspelen 2 spelletjes in de gymzaal! Het eerste spelletje was 'Makers en krakers', bij dit spelletje liggen er een heleboel pionnen verspreid door de gymzaal. Het is de taak van de makers om alle pionnen recht neer te zetten, maar de krakers gooien de pionnen steeds omver! Na een paar minuten moeten de kinderen gaan zitten, en tellen we de staande pionnen, en de liggende pionnen, welk team heeft er gewonnen? Daarna speelden we nog vuurwerk tikkertje, waarbij de kinderen goed moeten samenwerken en moeten proberen alle kinderen af te gooien met een bal. Wat een gezellige middag! 

Vrijdag 9 april
Yes!! Speeltuin de Speuldries is weer open! Dat laten wij ons geen twee keer zeggen, op naar de Speuldries dus. Het was gelukkig lekker weer dus de kinderen konden lekker van de glijbanen af, klimmen op de klimrekken, bouwen in de zandbak en schommelen op de familieschommel. Toen was het alweer tijd om terug te gaan naar Sportstuif, omdat de kinderen werden opgehaald. De middag vloog voorbij! 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches