Wat een betrokken, fijne leiding bij deze bso. Onze kinderen worden echt gezien! We laten ze met veel vertrouwen hier spelen. Ook fijn: er wordt niet alleen toezicht gehouden, de leiding is er echt voor de kids!

Savita Savita
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pizzaspel, 10 tellen in de rimboe en zoutdeeg creaties in week 1 - 2021

Maandag
Met de kerstvakantie weer achter de rug gaan we deze week weer van start met de noodopvang. Na een ochtend vol huiswerk, spelletjes en buiten spelen was het tijd voor de BSO. Vandaag waren er 16 kinderen spelen bij onze sportieve kinderopvang. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald gingen we zoals gewoonlijk lekker fruit eten en ranja drinken, nu konden we meteen even bijkletsen met de kinderen over hoe de kerstvakantie was geweest. Daarna was het tijd om even een frisse neus te halen en buiten te spelen. Toen was het tijd voor de activiteit, we speelden weer een keer het pizza spel! De kinderen vinden dit super leuk om te doen en verzinnen de gekste ingrediënten voor op de pizza! 

Dinsdag
Vandaag hadden we een wat drukkere dag op de BSO, we mochten 20 kindjes ontvangen bij de noodopvang! Dat vinden wij natuurlijk heel gezellig. We hebben met de groep eerst een tijdje buiten gespeeld, waar allerlei verschillende activiteiten gedaan werden: verstoppertje, tikkertje, voetballen, fantasiespelletjes, spelen op de wipwap en nog meer! Het is super leuk om te zien dat de kinderen ook op eigen initiatief spelletjes bedenken en spelen. Na het buiten spelen gingen wij naar de gymzaal, waar we een van de favoriete spelletjes van de kinderen speelden: 10 tellen in de rimboe. Dit spel is iedere keer weer een succes op de BSO!

Woensdag
Wat een creatieve dag vandaag! Sportstuif Someren kwam op bezoek met 3 kinderen, hierdoor waren we met 5 kinderen vandaag. We gingen aan de slag met zoutdeeg, met 3 simpele ingrediënten konden we wel een uur creaties maken. De kinderen hadden het deeg gekneed en ieder kind kreeg een stuk deeg. Er werden allerlei vormpjes gemaakt: waxinehoudertjes, een circus, slangen, egels en nog veel meer! Nadat we waren uitgeknutseld gingen we even buiten spelen, we sloten de middag af in de gymzaal waar de kinderen even lekker vrij konden spelen. 

Donderdag
We hadden vandaag weer een gezellige groep van 21 kinderen. Toen alle kinderen opgehaald waren was het tijd voor fruit, ranja en buiten spelen. De activiteit van vandaag was trefbal! De kinderen werden in twee groepen verdeeld en de zaal in tweeën. De kinderen moesten op hun eigen helft blijven en proberen de tegenstanders of pionnen af te gooien. Wat waren de kinderen fanatiek! Dit zorgde ervoor dat het een spannend potje trefbal werd. De kinderen ontweken de bal, kaatsten de gegooide bal af met een bal die ze zelf vasthielden en werkten super goed samen!

Vrijdag
Het is alweer vrijdag, wat is de week weer voorbij gevlogen! Vandaag was het met 7 kinderen weer wat rustiger op de noodopvang van onze BSO. Nadat we lekker met z'n allen gegeten hadden was het al snel weer tijd voor een korte wandeling. We moesten namelijk even met ons clubje naar de Bron lopen om daar nog een kindje op te halen! Weer terug op de BSO hebben we veel vrij gespeeld in de gymzaal, waar natuurlijk de ringen, touwen en het klimrek niet kunnen ontbreken. De kinderen hebben zich de hele middag vermaakt met het klimmen, klauteren en trucjes doen met de ringen!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches