Super leuke BSO! Enthousiaste leiding die zorgt voor leuke en originele (sportieve) activiteiten. Mijn zoontje van 4 vindt het er heel leuk.
En in de vakanties leuke themadagen voor de kinderen. Aanrader!

Silva Silva
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Opening BSO en heerlijk week in week 16 - 2021

Maandag 19 april
Yes! Vandaag was het dan eindelijk zo ver: wij mogen weer open voor alle kinderen! Het was super leuk om iedereen weer te kunnen zien en bij te kunnen kletsen over de afgelopen tijd. Na het fruit eten en buiten spelen, was het voor de eerste groep tijd om naar de gymzaal te gaan. Hier speelden wij het spelletje hoepeldans! Het was super leuk om te zien dat kinderen die elkaar al een tijdje niet gezien hebben, ook weer lekker samen konden spelen. Nadat we waren uitgedanst, was het tijd voor de tweede groep om te gaan swingen in de gymzaal. De andere groep kon dan buiten spelen in het zonnetje! 

Dinsdag 20 april
Na het fruit eten gingen we buiten spelen, weer lekker in de zon! In de gymzaal stond vandaag het pizzaspel op het programma, dit favoriete spelletje van de kinderen moest natuurlijk snel gespeeld worden nu alle kinderen er weer zijn. Het enthousiasme van de kinderen was weer als vanouds en super leuk om te zien. Ook buiten werd er volop gespeeld door de kinderen, hier werd het spelletje stand in de mand gedaan en konden de kinderen fijn vrij spelen. Ook begon vandaag pedagogisch medewerkster Anouk bij ons op de groep, zij zal de komende tijd op de dinsdag en donderdag bij ons te vinden zijn!

Woensdag 21 april
Nadat alle kinderen waren opgehaald, gingen we gezellig met z'n alle lunchen. Nog steeds is het super lekker weer, dus wij zijn weer heel veel buiten geweest. De kinderen speelden super leuk samen met z'n alle en speelden verschillende fantasiespelletjes, pakkertje en 10 tellen in de rimboe. Na het fruit eten gingen we toch ook nog even richting de gymzaal, waar we het spelletje drijbal speelden:

Bij het spelletje drijfbal worden de kinderen verdeeld in twee teams. Het ene team staat achter de lijn aan de linkerkant van het veld, het andere team staat achter de lijn aan de rechterkant. Ieder team krijgt meerdere ballen waarmee ze moeten proberen de grote bal in het midden te raken. Bij dit spelletje moeten de kinderen dus goed mikken om de grote bal te raken. Het is de bedoeling om de grote bal over de lijn van het andere team te 'drijven'. Wanneer de bal over de lijn bij een van de teams gaat, hebben we een winnaar!

Donderdag 22 april
De donderdag is de drukste dag bij onze sportieve kinderopvang. Om deze reden wordt de groep vandaag, net als op de maandag en de dinsdag, in twee groepen verdeeld. Nadat alle kids zijn opgehaald en beide groepen fruit hebben gegeten, begint de ene groep begint met buiten spelen en de andere groep begint met de activiteit in de gymzaal. Deze activiteit was vandaag een variant op 'raak en haal'. Bij deze variant hebben we twee teams, die worden gescheiden door de banken in het midden. Op deze banken staat pionnen die de kinderen moeten omgooien met ballen. Het team dat de meeste pionnen omgooit, wint! 

Vrijdag 23 april
De week is weer voorbij gevlogen, we zijn alweer op de laatste dag van de week. Het was vandaag weer heerlijk weer, dus na de lunch gingen we lekker lang buiten spelen. Na het fruit eten gingen we ook nog even een activiteit in de gymzaal doen, dat was deze keer een slagbalspelletje: 

De kinderen worden verdeeld in twee teams: het veldteam en het slagteam. In het veld staat een korf, met hoepels er omheen en een dikke mat op banken onder de basket. Wanneer een kind van het slagteam de bal heeft gegooid, gaat hij rennen om punten binnen te halen. Het veldteam pakt zo snel mogelijk de bal en rennen naar de korf. Alle kinderen moeten in een hoepel staan, dan pas mogen de kinderen proberen de bal door de korf te gooien. Als dit is gelukt, rent het veldteam zo snel mogelijk naar de dikke mat. Als het hele team op de dikke mat staat, proberen zij de bal door de basket te gooien. Als dit lukt, stopt het slagteam met rennen. Het is dus erg belangrijk om samen te werken en elkaar te helpen bij dit spelletje. Als alle kinderen van het slagteam aan de beurt zijn geweest, wisselen de teams van taak. Welk team heeft uiteindelijk de meeste punten? 

Wat waren de kinderen fanatiek! De uitslag was erg spannend, het ene team had 30 punten, het andere 31! Na de activiteit in de gymzaal hebben we nog lekker buiten gespeeld, en getekend in de keuken.



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches