Bij de Sportstuif mogen de kinderen zijn wie ze zijn. Het kleine team kent mijn kinderen goed, we krijgen ook altijd goede terugkoppeling van hun middag daar. Maar de beste terugkoppeling is dat de kinderen graag gaan en in de vakantie ook vragen om een dagje sportstuiven!

Martha Hoebens Martha Hoebens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Multibal, woensdagmiddagactiviteit, Blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en nerfbattle - week 16 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Deurne! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van dinsdag 19 april tot en met vrijdag 22 april speelden we de volgende activiteiten: Multibal, woensdagmiddagactiviteit, blokjesvoetbal, kreeftentikkertje en een nerfbattle. Lees je mee?

Dinsdag 19-04

Na een lang weekend zijn we blij dat we iedereen weer kunnen zien. Onze pedagogisch medewerkers staan dan ook met vol enthousiasme weer bij de verschillende scholen in Deurne. Na het fruit eten en ranja drinken gaan we lekker naar buiten. Het is vandaag ook weer mega lekker weer. De eerste kinderen gaan in de gymzaal multibal spelen.

Drie of vier verschillende sporten met meerdere teams. Het team dat erin komt mag bepalen welke sport er wordt gespeeld. Het team waar er wordt gespeeld moet eruit. Of, als het te lang duurt bij 2 min wisselen.

De andere kinderen blijven nog lekker buiten spelen. Na een half uur gaan we wisselen van groep. Zo heeft iedereen rustig het spel kunnen spelen en hebben we allemaal lekker lang buiten kunnen spelen.

Woensdag 20-04

Vandaag halen we iedereen al vroeg op. Om half een staan we bij de scholen klaar. We gaan vandaag kinderen ophalen op de Piramide, de Bron, de Aventurijn, d’n Heiakker en de Zonnebloem. Nadat we samen gegeten hebben doen we ook vandaag weer mee met de woensdagmiddagactiviteit van meester Ted. Dit is een activiteit waarbij alle basisschoolkinderen uit Deurne mee kunnen doen! We hebben hier weer lekker meegedaan met z’n allen. Na de activiteit gaan we weer buitenspelen. Van dit mooie weer moeten we zeker gebruik maken. Wat was het weer een fijne dag!

Donderdag 21-04

Ook vandaag was het een heerlijk weertje. We hebben dus ook veel buiten gespeeld. Bij de activiteit verdelen we de groep in 2 groepen. De oudere kinderen spelen blokjesvoetbal in de gymzaal. De jongere kinderen spelen kreeftentikkertje en een samenwerkingsestafette. Zo proberen wij zowel de jongere kinderen als de oudere kinderen uit te dagen om sportief bezig te zijn. Na de activiteiten is er natuurlijk weer alle ruimte om vrij te spelen, bijvoorbeeld in de gymzaal met alle materialen, buiten op het schoolplein of in de keuken.

Vrijdag 22-04

Vandaag was het op alle basisscholen koningsspelen. Voor de meeste scholen betekent dit in oranje kleding naar school en lekker veel sporten! Zo ook voor de kinderen die in de middag naar Sportstuif mochten. In coole oranje kleding of sporttenues kwamen ze met enthousiasme mee naar Sportstuif. Na de lunch zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben genoten van het zonnetje. Als activiteit spelen we vandaag een Nerfbattle. En ook bij dit spel lijken de kinderen niet vermoeid te krijgen! We sluiten deze leuke en sportieve dag af met ranja en een koekje en een rustig spelletje in de keuken.

Na deze fijne week gaan we op naar de meivakantie, waar de kinderen bij Sportstuif iedere dag kunnen komen spelen!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches