Fijne BSO die ook erg sportief met de kinderen is. Maar ze zijn niet verplicht om mee te doen met de spelletjes, ze mogen ook gewoon lekker rustig zitten kleuren of strijkkralen etc. Kinderen worden netjes op school opgehaald. Ook hele leuke begeleiders die erg leuk en actief met de kinderen omgaan.

Ellen Ellen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie met leuke activiteiten en uitstapjes in week 17 en 18! - 2022

Meivakantie week 1 (25-29 april)

De eerste week van de meivakantie, waar het weer helaas niet helemaal top was. Maar dat mag de pret niet drukken, we hebben weer gave activiteiten gedaan! Maandags zijn we aangesloten bij de activiteit van Leef! Deurne in de gymzaal. Hier speelden we apenkooi! Dinsdags hebben we weer een leuke dag gehad waar we zijn begonnen met een gave nerf-battle in de gymzaal. Na de lunch met boterhammen en drinken verzorgt door Sportstuif zijn we met alle kinderen naar de Speuldries gegaan. Dit is een leuke buitenspeeltuin waar de kinderen zijn energie flink kwijt kunnen! Op woensdag was het koningsdag, deze dag waren we gesloten. Na een dagje vrij stond er donderdag ook weer  een leuke dag op het programma. ……….

En toen was het alweer de laatste dag van de week.. We gaan met Sportstuif Deurne op bezoek bij Sportstuif Venray. We hebben hier een sportieve bingo gedaan en heerlijk buiten verschillende tikspelletjes gespeeld. Daarmee sluiten we een fijne, gezellige en sportieve week af!


Meivakantie week 2 (2-6 mei)

Het is alweer de 2e week van de meivakantie. Door het ontzettend fijne weer kunnen we de hele week lekker naar buiten en hier ook leuke activiteiten doen. Zo zijn we op maandag naar het zandbos gegaan. Hier heb je een speeltuin met kabelbaan etc. midden in het bos. Op dinsdag zijn we met een grote groep kinderen gezellig bij Sportstuif Deurne gebleven. We hebben buiten verschillende tikspellen gespeeld zoals supertikkertje en inktvistikkertje. Binnen speelden we ArcheryTag! Dit is een soort pijl en boogschieten, wat zelfs door de oudere kinderen tegen elkaar gespeeld werd. Uiteraard met goede bescherming. Woensdag stond er een uitstapje naar Hemelrijk op het programma. Dit is een grote speeltuin / park met verschillende glijbanen, speelplaatsen en zelfs een achtbaan! Wat was dit weer een ontzettend leuke dag! Donderdag is Sportstuif Venray bij ons op bezoek gekomen. Na de lunch zijn we in de middag naar de Speuldries gegaan in Deurne. Het warme zonnetje zorgde voor een heerlijke middag in de speeltuin. En toen was het alweer vrijdag, de laatste dag van de vakantie. We hadden een dag vol met leuke spelletjes op de planning, we speelden namelijk de Alleskunner. Misschien ken je het wel als tv-programma. Spellen zoals blikwerpen, ranjapong, vliegtuig werpen, piramides knutselen etc. etc. kwamen aan bod. Tussendoor was er ook nog genoeg tijd om lekker vrij te spelen. Wat is de tijd weer omgevlogen! Het was een erg leuke meivakantie vol toffe activiteiten en uitstapjes! Wij hebben genoten, tot volgende week!


 

 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches