Onze dochter is niet zo bewegelijk en is het liefste aan het knutselen. Maar bij de Sportstuijf is het een feest, lekker buiten spelen of veel verschillende activiteiten in de gymzaal. Ook tijdens vakanties worden er verschillende leuke uitjes georganiseerd.
Onze dochter is er zo blij en zegt zelf dat het bij de SBO HEEEEEEEEEL leuk is! Als we haar ophalen is het altijd te vroeg!

Astrid Astrid
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Deurne! Week 18 - 19 - 2021

Week 18:
We gingen de week van start met een enthousiaste groep kinderen, die de maandagochtend een voor een binnen kwamen druppelen. Toen we de hele groep compleet hadden, gingen we naar Sportstuif Helmond, hier stond in de ochtend namelijk een voetbaltoernooi op het programma. Na de inspanning van het toernooi, hebben we met z'n allen buiten op het grasveld geluncht. Hierna was het tijd om naar Speeltuin Leonardus te gaan. Hier hebben de kinderen zich de hele middag super goed vermaakt op de hoge glijbaan, kabelbaan, fitness toestellen en nog veel meer! 
Dinsdags stond de circus activiteit op het programma! Dit was een super leuke middag waarbij de kinderen allerlei vette circus acts deden. Zo was er een grote parachute waarbij de kinderen goed moesten samenwerken, maar ook een eenwieler, balansoefeningen, acrobatiek en nog meer! De kinderen waren er zo goed in dat we bijna een eigen Sportstuif Circus konden starten, het was een super leuke dag!
Op de woensdag hadden we een klein clubje kinderen, waarmee we naar Sportstuif Someren gingen. Hier speelden we spelletjes en deden we een Sport Bingo, waarbij de kinderen over heel het terrein de bingokaartjes moeten zoeken. De dag werd rustig afgesloten met een filmpje. 
Dan is het alweer donderdag, vandaag stonden er verschillende spelletjes op het programma. De kinderen mochten hierbij zelf kiezen aan welk spelletje ze mee wilden doen! Ze konden kiezen uit 10 tellen in de rimboe, sportieve among us, of expeditie Robinson. De kinderen kozen allen hun eigen favoriete spelletje en deden super actief mee! De eerste week van de vakantie is weer voorbij gevlogen. We sloten de eerste super leuke week af met spelen in het Zandbos, samen met Sportstuif Asten en Helmond. Op naar volgende week!

Week 19:
Vandaag stond er ondanks het regenachtige weer een speurtocht en multibal op het programma. Toen alle kinderen aanwezig waren gingen we richting Sportstuif Asten. Hier werden de kinderen in kleinere groepjes verdeeld en gingen we van start met de speurtocht. Hierbij moesten de kinderen de juiste route lopen door het centrum van Asten, waarbij ze tussendoor sportieve opdrachten moeten voltooien. Na de lunch stond er ook multibal op het programma. Hier werden verschillende spellen bij gespeeld: hockey, voetbal, iemand is 'm niemand is 'm, handbal, trefbal én kat en muis tikkertje. We kwamen moe maar voldaan weer terug in Deurne. 
Dinsdags begonnen we de dag sportief met de vloer is lava! Heel de gymzaal lag vol met routes die de kinderen konden nemen om te ontsnappen aan de tikkers. Wat zijn de kinderen altijd fanatiek tijdens de spelletjes! Nadat we lekker met z'n alle hadden geluncht gingen we naar de Speeltuin de Speuldries. Hier hebben de kinderen lekker kunnen rennen, springen, schommelen, glijden, klimmen en noem maar op! 
Woensdag hebben we in de ochtend een nerf gun battle gespeeld. Ze zaal stond helemaal vol met schuilplaatsen, zodat de kinderen van plek naar plek konden rennen zonder geraakt te worden. In de middag hebben we lekker in het zonnetje gespeeld in het Zandbos. Hier was ook een super mooie grote uil, onze super stoere kinderen durfden hier allemaal mee op de foto! Donderdags waren we gesloten in verband met Hemelvaart. Zo komen we alweer op vrijdag, de laatste dag van de vakantie! Deze dag gingen we naar Sportstuif Someren, hier speelden we Sport Bingo en speelden we de Escape Room. Bij dit spel moeten de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren om tot een oplossing te komen om te ontsnappen! Een super leuk spelletje, waarbij de kinderen goed moeten samenwerken!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches