Onze zoon gaat er graag heen. Ze hebben een zeer afwisselend en aktief programma.

Bart Vogels Bart Vogels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Matjes trefbal, tien tellen in de rimboe en James Bond spel! week 37 - 2021

Maandag 13 september

Het weekend is weer voorbij en dat betekend dat we weer naar Sportstuif mogen! Nadat we iedereen op school opgehaald hebben gaan we fruit eten en ranja drinken. Meester Valmir verzorgt vandaag weer het sporten. De kleine kinderen beginnen. Zij doen vandaag fopbal. Je maakt met je groepje een cirkel. Eén iemand staat in het midden van de cirkel en gooit een bal, of hij/zij doet alsof. Als diegene alsof doet en je probeert de bal te vangen ben ja af. Je moet dus goed opletten. De grotere kinderen hebben vandaag matjestrefbal gespeeld. Iedereen was superfanatiek!

Dinsdag 14 september

Vandaag zijn we na het fruit eten en ranja drinken snel naar de gymzaal gegaan. Meester Bram had hier een supergave rimboe gemaakt! Dan mag jij raden wat we gedaan hebben. Tien tellen in de rimboe natuurlijk! Voor sommige kinderen is het nog moeilijk want ze kennen nog niet alle namen, maar zo leren we de namen van iedereen op een super leuke manier.

Woensdag 15 september

De meeste kinderen zijn vandaag al vroeg uit school. We eten samen op Sportstuif de boterhammen op. Nadat de buikjes allemaal vol zitten gaan we met meester Ted naar de gymzaal. Daar organiseert hij vanuit Leef! een woensdagmiddag activiteit. Deze keer zijn er naast de kinderen van Sportstuif ook wat extra kinderen. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen meedoen met deze activiteit. Ben je benieuwd? Klik dan hier. 's Middags hebben we met z'n allen fruit gegeten. Op het einde van de dag hebben we nog met z’n allen koekjes gebakken. En lekker dat deze waren!

Donderdag 16 september

Vandaag is de piramide op schoolreisje geweest. De jongste kinderen van de school zijn eerder uit dan normaal. Deze zijn helemaal kapot, na het spelen in de super grote speeltuin. De rest van de kinderen worden opgehaald op school. We eten vandaag in twee groepen fruit en drinken ranja. Hierna gaan we met z’n allen lekker lang buitenspelen. De kleintjes mogen vandaag beginnen in de gymzaal. Tot onze verbazing heeft iedereen meegedaan (ook de kinderen die al heel moe waren). De grotere kinderen zijn daarna aan de beurt.

Vrijdag 17 september

Bijna weekend! De vrijdag beginnen we rustig met het eten van onze boterhammen. We gaan ook vandaag weer snel naar buiten. We spelen buiten tot 15:00u. Vandaag is er tussen 15:00-16:00u een sport- en spelactiviteit vanuit het Leef! Boekje dat de kinderen op school ontvangen hebben. Meester Davy heeft in de gymzaal een mega vet parcour uitgezet! We gaan het James Bond spel spelen. Alle kinderen vinden het super leuk om mee te doen! Deze middag is weer voorbij gevlogen.

 

Tot volgende week!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches