Mijn dochter vindt het elke keer weer een feest om te komen spelen!

Inge Inge
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Deurne! Week 52 & week 1 - 2021/2022

Tijdens de kerstvakantie is het helaas ook weer noodopvang bij de BSO. Dat betekend dat deze vakantie wat anders was dan anders, namelijk met minder kinderen. Ondanks dat hebben we er weer 2 leuke weken van gemaakt met veel activiteiten!

Zoals altijd in de vakanties zoeken de vestigingen van Sportstuif elkaar op om zo met nog meer kinderen een leuke activiteit te doen! Helaas kon de originele planning niet door gaan in verband met de maatregelen. Gelukkig hebben wij bij Sportstuif Deurne een gymzaal ter beschikking, zo kunnen we toch erg leuke activiteiten doen. Daarom zijn ook de andere vestigingen verschillende dagen bij ons aangesloten.

In de eerste week speelden we spelletjes zoals de vloer is lava, levend mens erger je niet, het 5 matten spel en met de ringen zwaaien. Natuurlijk is er ook nog genoeg ruimte om vrij te spelen in de gymzaal. Hier worden de grootste hutten gebouwd, wordt er lekker getennist of met de grote mat gespeeld. Op oudejaarsdag zijn de andere vestigingen ook naar Deurne gekomen, we hebben met zijn alle appelbeignets gebakken. Iets lekkers hoort natuurlijk bij oud op nieuw!

Alweer de tweede week van de vakantie. Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig en sportief 2022! Ook deze week is er nog noodopvang. Desondanks spelen we ook nu weer leuke spellen en maken we er een leuke vakantieweek van!

Deze week speelde we spellen zoals; apenkooi, rupsslagbal, het pizzaspel en voetbal. Al deze activiteiten worden zoals gewoonlijk erg fanatiek mee gespeeld door de kinderen! Er is net zoals vorige week genoeg ruimte om vrij te spelen in de gymzaal, maar ook in de keuken. Hier worden spelletjes gespeeld, gekleurd en boekjes gelezen. Aan het einde van de dag sluiten we in de vakantie vaak af met een filmpje op de grote tv. De kinderen die dit liever niet kijken kunnen nog even lekker spelen in de gymzaal. Het was weer een leuke vakantie bij Sportstuif Deurne! Op naar volgende week, waar gelukkig weer alle kinderen naar Sportstuif mogen komen!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches