Erg plezierige opvang en omgang met en voor de kids. Verzinnen elke week leuke sportieve dingen om met ze te doen, lasergamen in het zandbos, voetballen in de gymzaal, racen met een zelfgebouwde baan en ook het cakejes bakken beviel erg goed, kortom; SUPER !!

Renate Welten Renate Welten
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een week vol sneeuwpret in week 6! - 2021

Maandag 8 februari
Wauw wat ligt er veel sneeuw! Na een zondag vol sneeuwpret, ging dit op de maandag gewoon door bij onze sportieve BSO. Na het fruit eten gingen we lekker buiten spelen in de sneeuw, we hielden een sneeuwbalgevecht, gingen van de glijbaan die vol met sneeuw lag en we konden glijden over de gladde stukjes op het schoolplein! We hebben super veel plezier gehad in de sneew! 

Dinsdag 9 februari
Nadat we eerst weer lekker buiten in de sneeuw hadden gespeeld, gingen we vandaag ook binnen nog spelletjes spelen! We begonnen met mierentikkertje, hierbij moeten de kinderen als ze getikt zijn op hun rug gaan liggen. Andere kinderen kunnen de getikte kinderen weer vrij maken door hen samen aan de handen en voeten op te tillen en op een matje te leggen. De kinderen moeten hierbij goed samenwerken en in de gaten houden waar de tikker is! Daarna deden we ook nog Chinese Muur tikkertje. Hierbij moeten de kinderen als ze getikt zijn in het midden van de zaal gaan staan en een soort muur vormen. Voor de andere kinderen wordt het dus steeds moeilijker om naar de overkant te komen!

Woensdag 10 februari
Met een groepje van 3 kinderen gingen wij vandaag de Sportstuif Speurtocht lopen! Dit is een actieve speurtocht door het centrum van Deurne, de kinderen moeten onderweg goed opletten of ze de kaarten van Sportstuif tegen komen, hier staat dan een opdracht op én een letter. Uiteindelijk kun je van alle letters een woord vormen! Lijkt het je ook leuk om deze speurtocht te lopen, het kan nog tot 19 februari! Kijk voor meer informatie op www.samenbijsportstuif.nl. Toen we weer terug waren bij Sportstuif hebben we nog super lekkere zandkoekjes gebakken, in allerlei vormpjes en figuren, het was een hele geslaagde dag!

Donderdag 11 februari
Wat een heerlijk weer is het vandaag! Eerst tijd om lekker buiten te spelen dus. De kinderen hadden een ijsbaan ontdekt op het schoolplein, een stukje waar het super glad was. De kinderen gingen hier een voor een overheen, sommige op hun knieën, andere buikschuiven, of gewoon lopen! Daarna speelden we in de gymzaal nog het grote Safarispel, waarbij de kinderen lekker veel konden rennen.

Vrijdag 12 feburari
Het is alweer vrijdag, normaal gesproken zou carnaval vandaag losbarsten. Veel kinderen hadden op school een carnavalsviering gehad, en kwamen dus ook bij Sportstuif verkleed, toch nog een beetje carnaval! Juffrouw Lies is samen met Sportstuif Asten, Helmond én Valkenswaard naar het Zandbos geweest. We speelden hier in de sneeuw en Jennemieke had zelfs een slee meegenomen, dat was super leuk! Terug bij Sportstuif hebben we nog geverfd. 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches