Super leuke BSO!
Kinderen hebben het enorm naar hun zin. Ze zijn actief en leuk bezig. Fijne, betrouwbare plek.
Genoeg zeggend dat de kinderen zich vaak omdraaien of verstoppen, als ze gehaald worden, omdat ze nog heel graag willen blijven….
Ook een jong team van zowel mannen als vrouwen die de begeleiding bieden; erg prettig.

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De laatste week van het schooljaar! week 29 - 2021

Maandag 19 juli

Wat een heerlijke start van de week met het lekkere weer! We kunnen het begin van deze week niet in de gymzaal spelen omdat hier de musical van groep 8 wordt uitgevoerd, maar dat is helemaal geen probleem met het zonnetje buiten. We gingen na het fruit eten lekker naar buiten waar de kinderen eerst vrij hebben gespeeld. Toen ging de oudere groep levend stratego spelen met meester Niels en meester Valmir. De kinderen vonden het super leuk en hebben het spelletje wel tot half 6 gespeeld! De jongere groep ging aan de slag met meester Dennis en juf Marijn om alle kaartjes van memory te zoeken, die buiten over het schoolplein verstopt lagen. Toen alle kaartjes waren gevonden legden we ze allemaal op de kop op de grond, zodat we ook nog even echt memory konden spelen! 



Dinsdag 20 juli

Nadat we alle kinderen van school hebben opgehaald en alle kids aanwezig zijn bij onze sportieve bso, gingen we lekker fruit eten en ranja drinken. Na het koekje gingen we weer snel naar buiten, waar we weer lekker in de zon hebben buiten gespeeld. Vandaag ging meester Ted met de jongere groep een slagbal spel spelen op het grasveld naast het schoolplein. De kinderen werden verdeeld in het slagteam en veldteam en gingen aan de slag! De kinderen hoefden niet perse de bal te gooien maar mochten deze ook weg schoppen. De oudere groep ging na aanvraag van de kinderen weer het spel levend stratego spelen, dit was net zoals gisteren weer een groot succes!

Woensdag 21 juli

Na het ophalen van alle kinderen gingen we gezellig aan tafel lunchen. Toen iedereen zijn of haar boterhammen op had gingen we buiten spelen. De kinderen hebben een super lange hinkelbaan gemaakt, tot wel in de 200! Nadat de kinderen uitgehinkeld waren en we even lekker fruit hadden gegeten en wat hadden gedronken gingen we de activiteit van de dag doen. Vandaag was dit mega twister! We moesten met twee grote dobbelstenen gooien. Één dobbelsteen gaf aan welke hand(en)/voet(en) je moest verzetten, de andere dobbelsteen gaf aan op welke kleur dit moest. We hebben heel veel potjes gespeeld, zodat ook alle kinderen aan de beurt kwamen met het gooien van de dobbelstenen. Naderhand zijn we nog eventjes naar binnen gegaan om nog even spelletjes te spelen en te knutselen tot de kinderen werden opgehaald.

Donderdag 22 juli

Wat zijn we toch veel verwend deze week! Bijna iedere week werden we getrakteerd door kinderen die jarig zijn geweest of helaas de laatste dag bij Sportstuif hebben gehad. Ook vandaag hebben we weer lekker gesnoept, dat moet ook af en toe kunnen naast al het bewegen. Ook hebben we weer fijn buiten gespeeld, waar we een zoekspelletjes deden. Alle jonge kinderen gingen even binnen zitten terwijl meester Valmir en meester Davy allerlei voorwerpen gingen verstoppen, deze voorwerpen hebben de kinderen van te voren bekeken. Toen alles verstopt was probeerden de kinderen zo snel mogelijk alle voorwerpen bij elkaar te zoeken. Sommige waren erg moeilijk omdat de oudere kinderen deze voorwerpen bij zich hadden! De oudere kinderen speelden in de schaduw lekker veel potjes mega twister.

Vrijdag 23 juli 

De laatste dag van het schooljaar alweer! Na de lunch speelden we even fijn buiten in de zon terwijl meester Ted in de gymzaal alles aan het klaarzetten was voor het spelletje de vloer is lava! Toen er genoeg veilige routes gemaakt waren gingen de kinderen richting de gymzaal. Dit spelletje is altijd een succes bij de kinderen, dus we moesten het spelletje even stilleggen om even af te koelen tijdens het fruit eten en daarna een ijsje te eten. Daarna speelden we weer verder in de gymzaal. De middag ging veel te snel voorbij, voordat we het wisten waren alle kinderen alweer opgehaald! 

 

Sportstuif zomeractie!

Neem Sportstuif Deurne mee op jouw vakantie! Wij wensen iedereen natuurlijk een heerlijke zomervakantie toe en om deze zomer nét wat leuker te maken hebben wij een speciale actie!

Maak deze zomer een foto waar iets van Sportstuif op staat. Dat kan zijn; de geschreven letters van Sportstuif in het zand, de Sportstuif Bidon etc. Ben creatief en wij zien graag al jullie foto's tegemoet! Plaats deze vervolgens onder dit bericht op facebook en wie weet win jij wel een 10-rittenkaart van We-Jump!

Let op! De foto moet op openbaar staan, anders kunnen wij deze niet zien!

De winnaar wordt na de zomervakantie bekend gemaakt! ðŸ’ª



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches