Sportstuif is erg leuk! Veel sportieve activiteiten zowel binnen als buiten. In de vakanties altijd een leuk programma met leuke uitjes👍😊 Onze dochter gaat er altijd met veel plezier heen😊 Sportstuif Deurne wij zijn blij met jullie🥰

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De eerste week van het schooljaar! week 36 - 2021

Maandag 6 september

Na zes weken vakantie is het dan weer zover, bijna alle kinderen zijn er weer! Op maandag is het een drukke bedoeling bij Sportstuif Deurne. Nadat iedereen uit school gehaald is gaan we in groepen fruit eten en ranja drinken. De eerste groep heeft het fruit en de ranja op en gaat snel naar buiten. De kinderen die buiten aan het spelen waren komen naar binnen voor fruit en ranja. Nadat iedereen wat gegeten en gedronken heeft gaan we in de gymzaal spelen. De kleine kinderen zijn als eerste aan beurt. Meester Valmir heeft een conditiecircuit uitgezet. Sprinten, springen en gooien zijn onderdelen van het circuit. Helemaal uitgeput gaan de kleine kinderen naar buiten, de grote kinderen mogen nu naar de gymzaal komen. Ook zij doen het conditiecircuit. Helemaal uitgeput worden de kinderen een voor een opgehaald.

Dinsdag 7 september

Vandaag zijn we na het fruit eten en ranja drinken snel naar de gymzaal gegaan. Meester Niels had hier een supergaaf parcour uitgezet! Samen met je groepje moet je zorgen dat je van het beginpunt naar het eindpunt komt. Je mag tussendoor niet de grond raken. Samenwerken is hierbij nodig! Raakt één iemand uit je groepje de grond, dan moet iedereen opnieuw beginnen van je groep. Met hoepels proberen ze het parcour samen af te leggen!

Woensdag 8 september

De meeste kinderen zijn vandaag al vroeg uit school. We eten samen op Sportstuif de boterhammen op. Nadat de buikjes allemaal vol zitten gaan we met meester Ted naar de gymzaal. Daar organiseert hij vanuit Leef! een woensdagmiddag activiteit. Deze keer zijn we nog alleen met kinderen van Sportstuif. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen meedoen met deze activiteit. ben je benieuwd? Klik dan hier. 's Middags hebben we met z'n allen fruit gegeten. Daarna mochten we nog vrij spelen in de gymzaal!

Donderdag 9 september

Vandaag gaat het regenen. We gaan na het eten en drinken snel naar buiten om de regen voor te zijn. In de gymzaal beginnen de oudere kinderen met trefbal. Eén iemand de keeper en moet op de matjes voor de bank blijven staan. Gaat de keeper van de matjes af, dan mag hij of zij ook afgegooid worden. De keeper probeert ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk pionnen overeind blijven staan op de bank. De rest van het team probeert bij de tegenstander de pionnen van de bank af te gooien.

Vrijdag 10 september

Bijna weekend! De vrijdag beginnen we rustig met het eten van onze boterhammen. We gaan ook vandaag weer snel naar buiten. Het begint er donker uit te zien buiten. Gaat het vandaag dan echt regenen? Na een tijdje buiten gespeeld te hebben begint het te regenen. Snel gaan we naar binnen om niet helemaal doorweekt te worden. Samen met meester Davy spelen we superbal in de gymzaal. Na het spelen in de gymzaal gaan we samen fruit eten. Iedereen mag vrij spelen. Een aantal kinderen gaan in de keuken met juf Steffi strijkkralen maken, maar de meeste kinderen spelen samen met Davy in de gymzaal.

Tot volgende week!

 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches