Fijne BSO die ook erg sportief met de kinderen is. Maar ze zijn niet verplicht om mee te doen met de spelletjes, ze mogen ook gewoon lekker rustig zitten kleuren of strijkkralen etc. Kinderen worden netjes op school opgehaald. Ook hele leuke begeleiders die erg leuk en actief met de kinderen omgaan.

Ellen Ellen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 51 - 2020

Maandag
Zoals gewoonlijk zijn we vandaag eerst lekker gaan buitenspelen met z'n allen. Al gauw kon de eerste groep kinderen naar de binnen, en zij zagen de gymzaal al helemaal vol staan met allerlei obstakels. Deze obstakels zijn nodig voor het spelletje 10 tellen in de rimboe, en dit spel werd vandaag nog een beetje extra spannend gemaakt. We gingen 10 tellen in de rimboe doen, en na een paar rondes deed Niels de lichten uit! Buiten was het al aan het schemeren en de schermen voor de ramen waren omlaag, dus het was echt donker in de gymzaal! De kinderen renden van obstakel naar obstakel en vonden het super leuk, kortom een geslaagde dag!

Dinsdag
Na het nieuws van gisteravond, blijkt dat het vandaag de laatste normale BSO-dag van 2021 is. Dan is het dus tijd voor een van de favoriete spellen van de kinderen: de vloer is lava. Net zoals gister was de zaal weer vol gebouwd met allerlei materialen, die hebben de kinderen nodig zodat ze de grond niet aan hoeven te raken, want dat is verboden bij dit spelletje! De kinderen renden en sprongen door de zaal om uit de buurt te blijven van de tikker. Wat een energie van de kinderen, en heel veel lachende gezichtjes, daar worden wij vrolijk van! 
Helaas moeten we na vandaag de deuren sluiten voor de reguliere bso, maar we zijn heel blij dat we wat kunnen betekenen in deze tijd, en toch opvang kunnen aanbieden aan kinderen van ouders met cruciale beroepen. Zo blijven we sommige kinderen toch zien, en mogen we veel nieuwe kinderen leren kennen! 

Woensdag
Vandaag begonnen we meteen met de noodopvang. We mochten al meteen een klein groepje kinderen ontvangen, waarmee we fijn aan school werken, spelletjes konden spelen en in de gymzaal hebben gespeeld. 'S middags hadden we ook een klein groepje van maar drie kinderen. We hebben eerst gezwierd aan en geklommen op de touwen, waarna we het tijd vonden om wat lekkers te gaan bakken! We hebben weer super lekkere koekjes gebakken, die we hebben opgegeten tijdens het kijken van The Christmas Chronicles 2, net alsof we in de bioscoop waren!

Donderdag
Na een ochtend en middag waarbij we noodpvang mochten aanbieden aan alweer 27 kinderen, was het tijd voor de BSO. We gingen eerst een paar kinderen ophalen bij school, en konden daarna lekker fruit eten. Hierna gingen we even buiten spelen om een frisse neus te halen. We konden nu weer een keer in één groep naar binnen, omdat we met minder kinderen zijn. Normaal verwelkomen we op de donderdag zo'n 35/40 kinderen, maar nu waren we maar met 13! We gingen naar de gymzaal en spelden hier verschillende tikspelletjes, lekker veel rennen! Toen konden de kinderen nog even vrij spelen in de gymzaal, waarbij ze lekker aan de ringen hebben gezwierd! 

Vrijdag
Nadat de kinderen die op school waren voor de noodopvang waren opgehaald, hadden we nog maar 3 kindjes over die naar de BSO kwamen. We zijn samen met Sportstuif Valkenswaard in het Zandbos gaan spelen, dat was super leuk! Bij terugkomst van het Zandbos was het tijd om lekker op te warmen, wij kennen daar geen betere manier voor dan met warme chocomel! We hebben even rustig in de keuken gezeten onder genot van een heerlijk kopje warme chocomel, een goed begin van de vakantie! 

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021, tot snel!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches