Meer dan tevreden over de Sportstuif! Ik heb mijn dochter echt op zien bloeien van een verlegen meisje naar een meisje met zelfvertrouwen die het leuk vind om grapjes te maken en voor zich zelf opkomt. Ze gaat altijd met veel plezier en vind het soms zelfs jammer dat ik er al ben en wil dan niet mee ( heel fijn voor mama😅)
5 sterren dik verdiend!

Claudia Claudia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De activiteiten bij Sportstuif Deurne in week 2 - 2021

Maandag
Nadat het weekend voorbij gevlogen was, is het alweer tijd voor de noodopvang. Na een gezellig drukke schooldag, waren de meeste kinderen om 14.45 weer opgehaald. Behalve de kinderen die nog bij onze sportieve BSO blijven spelen, dit waren er vandaag 15! We hebben eerst weer lekker buiten gespeeld, en toen mochten de kinderen zelf kiezen welk spelletje we gingen doen in de gymzaal. Dit werd 10 tellen in de rimboe, maar dan wel in het donker! Zo gezegd, zo gedaan, er werden weer obstakels neergezet en we speelden heel veel potjes 10 tellen in de rimboe!

Dinsdag
Nadat de kinderen van de noodopvang waren opgehaald, en we lekker ranja en fruit gehad hadden, gingen we buiten spelen. Wat waren de kinderen actief! Pedagogisch medewerker Ted en stagiaire Milou speelden fanatiek voetbal met de kinderen op het veldje en juf Marijn speelde met een groepje een leuk potje verstoppertje. Toen was het tijd om naar binnen te gaan, Ted speelde hier het Safari spel met de kinderen. Bij dit spel staan er drie groepen kinderen in drie hoeken van de zaal, dit zijn de dieren (bijvoorbeeld een groep leeuwen, giraffen en olifanten). De jager die in het veld staat noemt een van deze dieren. De kinderen die dit dier zijn steken over naar de vierde hoek die vrij is, maar pas op voor de jager! Als die je tikt, dan ben je af! Na dit spelletje hebben we nog als echte aapjes aan de touwen geslingerd. Een geslaagde dag op de BSO!

Woensdag
Vandaag zijn we na de noodopvang tijdens schooltijd, met het kleine groepje BSO kinderen naar Sportstuif Someren gegaan! Hier hebben we een super leuke speurtocht gelopen door het dorp van Someren, die uitgezet is door Sportstuif en Leef!Someren. We moesten allerlei opdrachten doen en zijn lekker heel de middag buiten geweest. Toen was het alweer tijd om terug naar Deurne te gaan, hier hebben we binnen gezellig spelletjes gespeeld.

Donderdag
Na een drukke maar leuke dag op de noodopvang waren er 's middags nog 19 kinderen bij onze BSO. Meester Wesley en meester Valmir hebben met de kinderen de dobbelsteen estafette gespeeld. Bij dit spelletje moet er heel veel gerend worden. Er worden twee teams gemaakt, beide teams starten bij een eigen beginpion, daar achter staan nog 6 pionnen. De kinderen gooien met een dobbelsteen en moeten zo snel als ze kunnen naar de pion rennen die overeenkomt met het getal dat ze gegooid hebben, dus gooi je 6, dan moet je naar de 6e pion rennen. Als iedereen van het team is geweest, en je eerder klaar bent dan het andere team, heb je gewonnen! 

Vrijdag
Nadat alle kinderen hun eten op hadden, en er bijgekletst was over de dag ging juf Lies met de kinderen schilderen! Om te voorkomen dat de kinderen vieze kleren zouden krijgen kregen ze allemaal een schort. Toen konden de kinderen aan de slag, en wat kwamen er gave resultaten uit! Na de concentratie tijdens het schilderen konden de kinderen even lekker vrij spelen in de gymzaal. Er werden hutten gebouwd en allerlei fantasiespelletjes gedaan. Toen er wat kinderen op waren gehaald hebben we de dag afgesloten met een spannende film. 

 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches