Bij de Sportstuif mogen de kinderen zijn wie ze zijn. Het kleine team kent mijn kinderen goed, we krijgen ook altijd goede terugkoppeling van hun middag daar. Maar de beste terugkoppeling is dat de kinderen graag gaan en in de vakantie ook vragen om een dagje sportstuiven!

Martha Hoebens Martha Hoebens
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie bij Sportstuif in week 7 - 2021

Maandag 15 februari 
We begonnen de week in carnavalssfeer omdat de kinderen vandaag verkleed naar Sportstuif waren gekomen! Dit was niet zo maar, want vandaag stond het carnavalsbal op het programma. We gingen samen met Sportstuif Asten naar Sportstuif Helmond toe om hier toch nog een beetje carnaval te vieren. De kinderen konden geschminkt worden en we speelden speelden stoelendans met carnavalsmuziek! Daarnaast was er natuurlijk ook nog voldoende tijd om lekker te hossen, dansen, springen, gek doen en noem maar op!

Dinsdag 16 februari 
Vandaag kwam Sportstuif Asten naar Deurne toe, ze waren er al vroeg dus we hebben de ochtend al fijn vrij kunnen spelen in de gymzaal en de keuken. Na het eten van de boterhammen was het tijd om even lekker buiten te spelen op het schoolplein, zo kon meester Valmir binnen alvast wat spelletjes voorbereiden. Vandaag stond de spelenkermis op het programma, waarbij we de volgende drie spelletjes gespeeld hebben: hoepeldans, steen-papier-schaar estafette en pokémon tikkertje. De kinderen waren erg enthousiast en de steen-papier-schaar estafette is een van de favoriete spelletjes van de kinderen. Toen Sportstuif Asten weer naar hun eigen locatie ging, hebben we de dag afgesloten met het kijken van een filmpje, waarbij de kinderen even lekker konden uitrusten.

Woensdag 17 februari 
Vandaag hadden we een hele rustige dag bij Sportstuif Deurne, maar Sportstuif Asten kwam ook op bezoek met de kinderen, waardoor we een groepje van 4 hadden! In de ochtend zijn we lekker creatief bezig geweest met de kraaltjes en tekeningen, en hebben we heerlijke cupcakes gebakken. Na het middageten en buiten spelen, was het tijd om de speurtocht door Deurne te gaan lopen. Bij deze speurtocht zijn we lekker actief bezig doordat we een route door het centrum lopen én we voeren opdrachten uit die op de kaarten hangen. Ook staat er op iedere kaart een letter, waar we uiteindelijk een woord mee moesten vormen. Het was heerlijk om lekker buiten te zijn en de kinderen waren erg fanatiek in het zoeken van de kaarten!

Donderdag 18 februari 
We begonnen de ochtend meteen heel actief door aan de ringen te zwaaien en kunstjes te oefenen, maar er was ook tijd om rustig in de keuken een Donald Duck te lezen of met de kralen te spelen. Na het middageten was het tijd om naar Sportstuif Asten te gaan voor de Crazy 88! Hierbij staan er op een kaart allerlei sportieve, gekke en leuke opdrachten die je met je groepje moet proberen uit te voeren binnen een bepaalde tijd. Een paar voorbeelden van opdrachten zijn: Maak een foto van een kat, Ga op een rij staan en maak een “armwave”. Maak er een filmpje van, Verzin per persoon een danspasje en plak dit aan elkaar. Maak er een dansje van en film het. Dit leverde super leuke resultaten en een kei gekke middag op!

Vrijdag 19 februari
De vakantie is super snel voorbij gegaan, we zitten alweer op de laatste dag! We begonnen de dag samen met Sportstuif Asten in de gymzaal en op het schoolplein. 's Middags zijn we samen met Sporstuif Valkenswaard, Sportstuif Helmond en Sportstuif Asten naar het Zandbos geweest. Wat hebben de kinderen hier altijd veel plezier! Ze kunnen van de kabelbaan af, in bomen klimmen, balanceren, schommelen, verstoppertje spelen en nog veel meer. 

Bekijk hier het filmpje van de carnavalsvakantie! 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches