Mijn dochter zit sinds november bij de sportstuif ze vindt het kei gezellig en vindt dat er voor alle kinderen wel wat te doen is zo als de clinic die er gedaan zijn zo als handbal hockey en voetbal ze heeft al zo iets van ik wil er wel meer naar toe

Patrick Patrick
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie - week 9

Maandag 28-03

De carnavalsvakantie is begonnen. Veel kinderen hebben in het weekend al wat carnaval gevierd, maar bij Sportstuif gaan we dit zeker ook doen! We herkennen de kinderen bijna niet terug zo goed zijn ze verkleed. Iedereen mag in de ochtend vrij spelen in de gymzaal of in de keuken. In de keuken worden ook de boterhammen gesmeerd voor tijdens de lunch. Als alle boterhammen gesmeerd zijn, is het ook tijd om even wat fruit te eten en ranja te drinken. Er zitten al een paar kinderen aan tafel met erg rode wangen. Na het fruit eten gaan we naar Venray. Daar hebben we een carnavalsbal en gaan we meerdere spellen spelen, zoals Pokémontikkertje. Nadat we allemaal moe maar voldaan zijn gaan we weer terug naar Deurne. De eerste kinderen worden ook alweer opgehaald. We sluiten de dag af met een filmpje, dat hebben we ook wel verdiend na zoveel bewegen.

Dinsdag 01-03

De laatste dag carnaval is het vandaag. En wat een feest is het! Er zijn vandaag veel kinderen, dus iedereen heeft wel meerdere vriendjes/vriendinnetjes om mee te spelen. Ook vandaag beginnen we met vrij spelen in de gymzaal en in de keuken. Na het fruit eten komt Venray naar ons toe. We hebben in groepjes Just Dance gespeeld. Wat een danstalenten hebben we bij Sportstuif! In de middag hebben we lekker buiten gespeeld op het schoolplein. Vervolgens is de hele gymzaal omgebouwd om te gaan apenkooien. Bij het spel apenkooi is de gymzaal omgebouwd tot een heuse kooi met allerlei slinger en klim elementen, net zoals in een echte apenkooi. De kinderen moeten vervolgens wegrennen van de tikker, alleen mogen ze dan niet de grond aanraken! Iedereen wordt vandaag moe opgehaald, wat hebben we ook veel gespeeld.

Woensdag 02-03

Vandaag komen de locaties Venray, Asten, Someren en Helmond naar Deurne toe. In de ochtend hebben we met z’n allen vrij gespeeld in de gymzaal. Er worden veel kleine materialen gebruikt vandaag zoals hockeysticks, ballen, tennisrackets noem het maar op. Omdat het zo mooi weer is willen we lekker naar buiten. Wat is nu lekkerder dan naar het zandbos te gaan? In de bossen spelen en klimmen vind iedereen natuurlijk leuk.

Donderdag 03-03

Wat is het heerlijk weer vandaag. Na het vrij spelen en het fruit eten gaan we dan ook snel naar buiten. Iedereen heeft nog zoveel energie dat ze druk overal aan het spelen zijn. Er wordt veel gevoetbald, tikkertje gedaan en verstoppertje gespeeld. De juffen en meesters doen natuurlijk ook druk mee. Maar verstoppen met een blauwe jas is nog niet zo gemakkelijk kan ik je vertellen. We zijn bijna de tijd vergeten zo leuk is het buiten. In de middag gaan we levend stratego spelen. We maken twee teams en geven elk team een vlag om te verstoppen. Iedereen krijgt een kaartje met een dier erop. Op het kaartje kunt je ook meteen zien wie jij verslaat. Het eerste potje is al snel klaar. Tijdens het tweede potje wordt er van te voren een goede tactiek besproken door de teams. Na al dit buiten spelen wil iedereen graag nog even in de gymzaal spelen, zo gevraagd zo gedaan. Als extratje hebben we vandaag ook nog pizza gemaakt. Wat waren deze pizza's lekker zeg!

Vrijdag 04-03

Het was vandaag alweer de laatste dag van de carnavalsvakantie, maar zeker niet de minste. Zo was het ook vandaag fris in de ochtend, maar een erg lekker zonnetje in de middag. We hebben vandaag verschillende spellen gedaan. Na het fruit eten hebben we eerst in de gymzaal raak en haal gespeeld. Vervolgens hadden we nog wat meer leuke spellen gedaan, namelijk; vissen, bowlen en touwtrekken. Een ontzettend leuke en sportieve ochtend. Natuurlijk gingen we na de lunch genieten van het goede weer buiten. We hebben buiten verschillende puzzelstukjes verstopt die de kinderen z.s.m. moesten vinden. Hoe snel is de puzzel compleet? Dit spel werd meerdere keren gespeeld waarbij de kinderen het vooral ook leuk vonden de puzzelstukjes zelf te verstoppen! Zoals je hierboven wel kunt lezen hebben we weer een ontzettend leuke dag gehad met zijn allen en daarmee een hele leuke carnavalsweek afgesloten!

 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches