Fijne BSO die ook erg sportief met de kinderen is. Maar ze zijn niet verplicht om mee te doen met de spelletjes, ze mogen ook gewoon lekker rustig zitten kleuren of strijkkralen etc. Kinderen worden netjes op school opgehaald. Ook hele leuke begeleiders die erg leuk en actief met de kinderen omgaan.

Ellen Ellen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetbal, bakken en bouwen in week 10 - 2021

Maandag 8 maart
We begonnen de week met even buiten spelen, maar omdat het niet zo'n lekker weer was, gingen we toch maar lekker naar binnen. Hier gingen we in de gymzaal van start met een van de favoriet spelletjes van de kinderen: het pizzaspel! Daarnaast werd er ook nog het populaire spelletje Among Us nagespeeld. Hierna mochten de kinderen vrij spelen en wilden de kinderen graag aan de touwen zwaaien. Zoals op de foto te zien is, werd hier flink gebruik van gemaakt door onze aapjes. Andere kinderen kozen ervoor om naar de keuken te gaan en hier rustig te gaan knutselen, hier werd gespeeld met de strijkkralen, stiften, potloden, papier, plak en werden er mooie kunstwerkjes gemaakt.  

Dinsdag 9 maart
Nadat we de verjaardag hadden gevierd van 2(!) jarigen, gingen we eerst lekker buiten spelen. Daarna had stagiaire Milou een leuk tikspelletje voorbereid waarbij er 4 matjes in de hoeken van de gymzaal lagen. Iedere keer als een kind van een matje naar de andere kon rennen zonder getikt te worden, had diegene een punt. Een spelletje waarbij de kinderen super veel op en neer rennen, sommige kinderen hadden wel 100 punten! Toen iedereen helemaal was opgewarmd van het tikspelletje, gingen de jonge kinderen aan de ene kant van de zaal steen-papier-schaar estafette spelen. De oudere kinderen speelden aan de andere kant een variant op trefbal. Veel lachende gezichtjes, en rode wangetjes vandaag!

Woensdag 10 maart
Vandaag gingen we met de kinderen richting SV Deurne om hier mee te doen aan de woensdagmiddagactiviteit. Dit is een gratis activiteit waarbij allerlei verschillende spelletjes en activiteiten worden gedaan, lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Schrijf je dan in via samenbijsportstuif.nl. Vandaag stonden er verschillende tikspelletjes en voetballen op het programma. De kinderen deden enthousiast mee en hebben zich super vermaakt. Terug bij Sportstuif hebben we lekker fruit gegeten en nog even verder gevoetbald in de gymzaal. 

Donderdag 11 maart
Vandaag speelden meester Valmir en meester Wesley het spelletje batman en robin met de kinderen. Bij dit spelletje zijn er twee matjes in de gymzaal neergelegd, als je op dit matje staat ben je vrij en mag je niet getikt worden. Maar komt er een ander kindje op de mat staan, dan moet jij er weer van af! Batman staat in de zaal en probeert de kinderen die niet op de mat staan te tikken. Na het spelletje gingen de kinderen zelf aan de slag en zij maakten een super gave hut!

Vrijdag 12 maart
Vandaag kwam Sportstuif Asten weer even gezellig op bezoek. Nadat we samen hadden gegeten gingen we even buiten spelen, en hebben we in de gymzaal gevoetbald. Rond drie uur moesten zij helaas alweer terug richting Asten, waardoor en nog maar 1 kindje was in Deurne. Omdat het niet zo lekker weer was buiten, werd er gekeken naar wat we ook binnen konden doen. Dit werd bakken! Samen met juffrouw Lies is er een super mooie en lekkere M&M taart gemaakt. Kijk eens hoe lekker die er uit zag (en dat was 'ie ook!). 



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches