Een super leuke sportieve naschoolse opvang. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven door middel van sport en spel! Dikke aanrader!

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Klimmen, iemand is 'm niemand is 'm en creativiteit in week 5 - 2021

Maandag
Nadat we weer even lekker buiten hadden gespeeld, gingen we naar de gymzaal toe. We speelden hier knakworst-tikkertje, als je getikt wordt blijf je stil staan en heb je beide armen gestrekt naar buiten. Je bent weer vrij als er twee verschillende personen je armen omlaag duwen, zei roepen dan KNAK en WORST. Vandaag had meester Niels ook het klimrek opgezet, de kinderen vonden dit super leuk. Ze stonden in twee rijen te wachten totdat het hun beurt was, en klauterden als aapjes naar boven. Sommige kinderen klommen tot wel helemaal bovenin, andere kinderen gingen tot halverwege en zwaaiden nog een keertje extra, zo konden alle kinderen meedoen op de manier waar zij zich goed bij voelen! 

Dinsdag
Vandaag stond meester Ted ook tijdens de noodopvang op school, hierbij had hij tijdens de gymles al allerlei obstakels neergezet, die konden wij nu ook mooi gebruiken! We gingen iemand is 'm niemand is 'm spelen, maar dan met obstakels waar je achter kunt schuilen, extra spannend dus! De kinderen waren super fanatiek en renden van de ene kant van de gymzaal naar de andere kant, om aan de bal te ontkomen. De kinderen die waren afgegooid moesten goed onthouden wie dit had gedaan, want als diegene wordt afgegooid, mag je er zelf weer in. 

Woensdag
Vandaag waren we met een groepje van vier kinderen, waar we als eerst lekker mee geluncht hebben. Na de lunch wilden de kinderen heel erg graag even vrij spelen in de gymzaal, waarbij er met de ringen werd gezwierd, zelfverzonnen spelletjes werden gedaan en viesland - lekkerland werd gespeeld. Toen we van al die spelletjes een beetje moe waren geworden, gingen we in de keuken aan de slag met zoutdeeg. De kinderen wilden het zoutdeeg graag een kleurtje geven, dus we hebben verf door het zoutdeeg gekneed. Het werd een beetje een kliederboel, maar de resultaten waren super mooi! 

Donderdag
Meester Wesley en meester Valmir speelden vandaag drie is te veel met de kinderen. Bij dit spelletjes liggen er matten verspreid door de zaal, op de mat ben je vrij, maar er mogen maar 2 kinderen op een matje. Wanneer er een derde kindje bij komt, moet dus de eerste snel van het matje af en op een ander matje gaan staan, maar zorg er voor dat je niet wordt getikt! 

Vrijdag
Vandaag kregen we Sportstuif Asten op bezoek, zodat we gezellig met z'n allen konden spelen. We hebben buiten gespeeld, steentjes gezocht én geverfd, spelletjes gespeeld en met z'n allen het grote Safari spel gedaan. In drie hoeken van de gymzaal staat steeds één team, ieder team mag een eigen dier kiezen. Vandaag hadden we cheetahs, luipaarden en eenhoorns in de zaal zitten. Bij het roepen van een van de diersoorten moet dit team zo snel mogelijk naar de dierentuin rennen (de dikke mat). Degene die als laatste aan komt, is een leven kwijt. Als er SAFARI wordt geroepen, moeten alle dieren naar de dierentuin rennen! Het was een hele gezellige middag samen met Sportstuif Asten, nu op naar een weekend vol sneeuwpret!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches