Onze dochter is niet zo bewegelijk en is het liefste aan het knutselen. Maar bij de Sportstuijf is het een feest, lekker buiten spelen of veel verschillende activiteiten in de gymzaal. Ook tijdens vakanties worden er verschillende leuke uitjes georganiseerd.
Onze dochter is er zo blij en zegt zelf dat het bij de SBO HEEEEEEEEEL leuk is! Als we haar ophalen is het altijd te vroeg!

Astrid Astrid
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif!

De herfstvakantie zit er alweer op, maar wat hebben we een leuke week gehad bij Sportstuif. Iedere dag hebben we samen met Sportstuif Helmond en Sportstuif Asten wat leuks gedaan.

Zo zijn we op maandag bij Sportstuif Asten geweest en hebben we hier deelgenomen aan de Mega Spelenkermis, waarbij we allerlei verschillende spelletjes moesten doen om onze stickerkaart vol te krijgen. Op dinsdag waren we ook in Asten te vinden en hebben we Mega Mastermind gespeeld, waarbij we oefeningen moesten doen en zo de juiste code konden kraken. Op woensdag zijn we bij We-Jump gaan springen, en hebben we onze salto’s en andere kunstjes geoefend. Donderdags was de grote circus-sportdag, waarbij Sportstuif Asten, Helmond én Valkenswaard naar Deurne toe waren gekomen. We hebben hard gelachen om de goochelshow van goochelaar Bertus. Daarna hebben we lekker geluncht en in groepjes allerlei circusspelletjes gespeeld. Wat een geslaagde dag! Vrijdags hebben we de vakantie afgesloten bij de Speuldries, waar we samen met Sportstuif Asten en Sportstuif Helmond lekker gespeeld hebben!

We zijn weer helemaal opgeladen voor een nieuwe periode, jullie ook?



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches