Een leuke buitenschoolse opvang voor kinderen!

Niels Denteneer Niels Denteneer
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie Sportstuif Deurne Aventurijn

De oudercommissie participeert namens de ouders in het beleid van Sportstuif. Dit doen ze door een goede invulling te geven aan de adviesrechten om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren. Minimaal één keer per jaar en maximaal twee keer per jaar heeft de oudercommissie een overleg met de vestigingsmanager van de locatie. Tijdens dit overleg worden praktische zaken besproken zoals het aantal basisgroepen en kinderen, structuur van de dag, communicatie richting ouders en wijzigingen in beleidsplannen. Tevens kan de oudercommissie agendapunten inbrengen over allerlei zaken rondom de locatie.

Sportstuif Deurne Aventurijn heeft een oudercommissie. Zij stellen zichzelf voor in deze blog.

Roos Mauer
Hallo,

Ik ben Roos van den Broek. Ik zit in de oudercomissie van BSO Sportstuif Deurne Aventurijn. Met mijn 35 jaar oud heb ik 2 fantastische jongens Raff en Lux. Zij zitten op De Hasselbraam waar wij dicht bij wonen. Ze mogen elke dinsdag en donderdag spelen bij Sportstuif. Ik ben getrouwd met Tim van den Broek en woon al (met hem) zo'n 10 jaar in Deurne. 
Ik werk met heel veel plezier in Helmond als Jeugd en gezinswerker bij Sociale teams Helmond. 
Ik zie mijn rol in de oudercommissie als klankbord. Daarbij zal ik proberen vragen, opmerkingen of klachten zo veel mogelijk proberen te beantwoorden. Zo kun je bij de oudercommissie altijd je zegje doen of een vraag stellen. Ook zullen wij het beleid en de plannen van Sportstuif Deurne Aventurijn volgen en daar kritisch op toezien.
Zijn er vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!


Femke van Stiphout - Klomp
Hoi allen,

Hierbij wil ik mezelf even voorstellen als oudercommissielid van Sportstuif Aventurijn in Deurne.
Ik ben Femke van Stiphout-Klomp, 44 jaar, woonachtig in Deurne, gelukkig getrouwd met Rob en als kers op de taart hebben we samen 2 prachtige zonen van 6 en 3 jaar. Sinds begin dit jaar zit Sem op de BSO en vanaf volgend jaar maart Guus ook. Verder ben ik werkzaam bij de Gemeente ’s-Hertogenbosch als Toegepast Psycholoog in de rol van Arbeidscoach, trajectbegeleidster en individuele coaching/begeleiding in de breedste zin van het woord.
In vrije tijd houd ik me graag bezig met het realiseren van een heus Urban Sportpark voor de inwoners van de gemeente Deurne omdat ik het belangrijk vindt dat iedereen, ongeacht achtergrond, de kans verdiend om te bewegen en daarin sociaal mee te kunnen doen. Hier maken we ons met een club enthousiastelingen hard voor. Uiteraard spring ik zelf ook graag op de mountainbike of een BMX. Sport is de rode draad binnen ons gezin, in die zin, we zijn samen graag actief bezig en lekker op avontuur. Reizen, lekker eten, buiten bezig zijn vind ik heerlijk. Gezellig tijd doorbrengen met ons gezin en vrienden en een goed glas wijn kan ik ook wel waarderen.
Mijn rol in de oudercommissie is vooral open staan voor de ouders en kinderen van de Sportstuif. Mochten er zaken voorbij komen waar je iets mee wilt, wat van vindt of anderszins mag dat bij de oudercommissie kenbaar gemaakt worden. Het doel is dat de kinderen een fijne en veilige tijd hebben op de BSO. Daar zet ik me graag voor in.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches