Een leuke BSO waarbij sport en spel activiteiten centraal staan. Erg enthousiaste medewerkers die ook zelf graag meedoen!

Dennis Bouwmans Dennis Bouwmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerfbattle, steen papier schaar estafette & gooispelen! Week 45 - 2022

Maandag

De eerste dag dat we daadwerkelijk kinderen opvangen op onze locatie Deurne Aventurijn! We hebben diverse activiteiten gedaan zoals voetbal en nerfbattle. Daarnaast zijn we creatief bezig geweest met tekenen. De dag vloog voorbij en de kinderen waren enthousiast.😊

 

Dinsdag

In de ochtend zijn we gestart met het wekelijks overleg. Iedere week overleggen we over onze werkwijze en de vorderingen op de locatie. Wat wordt er gedaan? Hoe wordt dat ontvangen? Wat zijn de vervolgstappen? Tips en tops zijn bij ons altijd welkom!

In de middag hebben we steen, papier, schaar estafette gespeeld met de kinderen. Een spel dat onder kinderen heel populair is.

 

Woensdag

Op woensdag (13.30 – 14.30 uur) vindt de wekelijkse woensdagmiddagactiviteit plaats die vandaag in het teken stond van Nerfbattle. Dit is een activiteit waar kinderen op inschrijving gratis aan deel kunnen nemen. Schrijf je in via het scannen van deze QR-code:

   

 

Donderdag

In de beginfase is het lastig alle kinderen zelf op te halen. Op enkele dagen ben ik nog alleen en zijn er kinderen van Aventurijn die opgevangen moeten worden bij de BSO. Gelukkig ondersteunen mijn collega’s van Sportstuif Deurne de Vlieger mij op een hele prettige manier zodat we geen enkel kind hoeven te laten staan! Vandaag stond in het teken van gooispelen waarna we een trefbalspel hebben gespeeld. Daarnaast hebben we een Nerfbattle gespeeld. Dat vergt eveneens oog-handcoördinatie.

 

Vrijdag

Vandaag heb ik een kantoordag. Zorgen dat de to do-list voor komende week weer klopt en…. Ben ik blij verrast dat ik een live interview bij DMG Deurne mag voorbereiden. Morgen om 9.30 uur geef ik in het radioprogramma ‘Deurne Draait Door’ een interview over Sportstuif en onze 2e locatie bij Deurne Aventurijn! Dit interview is te beluisteren op DMG Radio 106.2 FM. Ben je toch nieuwsgierig maar kun je het live interview niet volgen? Niet getreurd.. Het interview kun je terug luisteren via deze link.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches