Sportieve BSO met oog voor de kinderen, de medewerkers zorgen voor een prettige sfeer en zijn lekker in beweging!

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kennismakingsweek opening Sportstuif Deurne Aventurijn! Week 44 - 2022

Maandag

Vandaag zijn we gestart met een rondleiding door het gebouw ‘Aventurijn’ en de ruimten die voor ons ter beschikking staan. Het is een locatie die veel mogelijkheden bied! In de middag hadden we meteen de eerste kennismakingen. Kinderen en ouders die geïnteresseerd zijn in Sportstuif Deurne Aventurijn konden deze week een kijkje komen nemen en met ons in gesprek gaan. De activiteit vielen in de smaak! Van 4 op een rij tot een levensgroot XL-twister. De week hadden kwam Sportstuif Deurne de Vlieger de hele week op bezoek.

 

Dinsdag

Op onze 2e dag mochten we al direct de eerste kinderen op contract zetten. Weer zijn de nodige rondleidingen verzorgd. Het was vandaag iets drukker en de XL-games waren weer in trek!

 

Woensdag

Vandaag was de start rustig. Een groep kinderen was op straat aan het voetballen. We vielen op en raakte aan de praat met de kinderen. Na een kort gesprek zijn we op het schoolplein verder gaan spelen!

 

 

Donderdag

Naast het vele bewegen dat centraal staat in ons Sportstuif-concept is er voldoende ruimte om creatief bezig te zijn! De dag is creatief gestart. Daarna waande de kinderen ze in een heus strijdtoneel. Gelukkig raakte niemand gewond!

Onze collega Kim kwam vandaag op bezoek. Zij start 1 december bij Sportstuif Deurne Aventurijn en was heel nieuwsgierig naar de prachtige locatie!

 

 

Vrijdag

De laatste kennismakingsdag deed al snel zijn intrede. De week is voorbij gevlogen! Naast de kennismakingen en de activiteit van vandaag heeft DMG een artikel over ons gepubliceerd in Deurne. Benieuwd naar het artikel? Klik dan snel op deze link.



Ons team

Ben Momber
Ben Momber Vestigingsmanager
Brian Hofmans
Brian Hofmans
Romy Peters
Romy Peters
Phileine Ritter
Phileine Ritter
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches